Redactia.ro
Home » Știri » De ce s-a aruncat Radu Mirică, cunoscutul chirurg, în gol de la etajul 12. Și-a pus capăt zilelor fără să stea pe gânduri. Nimeni nu știa cu ce se confruntă acasă

De ce s-a aruncat Radu Mirică, cunoscutul chirurg, în gol de la etajul 12. Și-a pus capăt zilelor fără să stea pe gânduri. Nimeni nu știa cu ce se confruntă acasă

GALERIE FOTO (2)

De ce s-a aruncat Radu Mirică, cunoscutul chirurg, în gol de la etajul 12. Și-a pus capăt zilelor fără să stea pe gânduri. Nimeni nu știa cu ce se confruntă acasă.

Motivul pentru care Radu Mirică și-a pus capăt zilelor

Radu Mirică, un cunoscut chirurg din Capitală, și-a pus capăt zilelor la 34 de ani. Medicul era foarte apreciat și cunoscut, iar nimeni nu se aștepta să recurgă la un asemenea gest necugetat. Părea că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, dar iată că nu era deloc așa. Aacesta era căsătorit și avea doi copii mici. Tragedia a avut loc joi, 29 septembrie 2022, după ce chirurgul s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unui bloc. Conform informațiilor făcute publice de Gândul.ro, medicul suferea de depresie. Totul ar fi început după ce și-a înșelat soția, iar certurile nu mai încetau să apară în căsnicia lor.

Acest episod a adus cu el multe neînțelegeri în familie, frustrări, care l-au făcut să intre în depresie. Potrivit sursei citate mai sus, Radu Mirică i-ar fi lăsat soției lui un mesaja de adio. Se pare că joi dimineața, după o nouă ceartă cu soția lui, Radu Mirică ar fi mers la o sală de jocuri de noroc. Ulterior, acesta a mers cu mașina până în fața unui bloc de 12 etaje din Pantelimon, situat vizavi de Mega Mall, cu toate că locuiește în Sectorul 3. A luat liftul și a fi urcat la etajul 12, unde s-a aruncat în gol chiar prin dreptul unei camere de supraveghere, mai scrie sursa precizată. N-a ezitat nici măcar o secundă.

În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2”, a transmis, joi, Poliția Capitalei.

Cine era Radu Mirică

Radu Mirică era specialist în Chirurgie Generală, cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică. Acesta avea funcția de vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini