Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său: „Am venit mai devreme și am văzut”

De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său: „Am venit mai devreme și am văzut”

Jean de la Craiova a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit mama fiului său. Cântărețul și fosta parteneră de viață, Roxana, se iubeau încă din liceu, fiind femeia care i-a dăruit primul copil. Însă când fiul lor avea doar șase luni, cei doi au decis să-și spună adio.

Invitat în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, Jean de la Craiova a povestit de ce el și mama fiului său au decis să se separe când fiul lor avea doar șase luni.

Cântărețul de manele a vorbit sincer despre lucruri neștiute despre viața sa. Acum aflăm că Jean de la Craiova și prima lui soție nu au fost de fapt căsătoriți cu acte, dar au locuit o vreme împreună. Erau la liceu când așteptau să vină pe lume primul copil.

Potrivit spuselor sale, Jean a fost nevoit să renunțe la școală pentru a avea grijă de mama copilului său. Soacra lui l-ar fi pus să aleagă între învătățură și nevastă. Iată ce a mai dezvăluit Jean de la Craiova despre prima soție.

„Eram la liceu și a zis: ori nevasta, ori școala. Și am ales nevasta că era perioada de însemânțare. Era frumoasă, eu eram șugubăț. M-am căsătorit, nu cu acte, am rămas o noapte, două, apoi am rămas de tot’, a povestit Jean de la Craiova la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’ de la Kanal D.

De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său: „Am venit mai devreme și am văzut”

Pentru a-și putea întreține familia, Jean de la Craiova se angajase la Timpuri Noi. Pentru un ban în plus, lucra și seara, cântând la un local din Capitală.

Însă la câteva luni după ce fiul său a venit pe lume, artistul și prima lui soție s-au despărțit. A povestit că s-ar fi întâmplat mai multe lucruri despre care nu vrea să-și amintească.

„M-am angajat la Timpuri Noi, aveam o meserie… puneam cârligele la macara la un obiect și făceam semn șoferului, ulterior am devenit magazioner. Lucram și seara cântam … Apoi a venit copilașul, iar dragostea știi că durează 3 ani. S-au întâmplat niște lucruri și nu vreau să-mi mai aduc aminte. Ea era tânără, frumoasă, singură și a găsit pe cineva. S-a întâmplat că eu am venit mai devreme și am văzut și ne-am despărțit. Mi-a fost greu și mie și ei”, a mai mărturisit cântărețul despre mama fiului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: