Redactia.ro
Home » Știri » De ce s-a îndrăgostit Ion Dichiseanu de Simona Florescu. Se puneau pariuri că nu vor rezista împreună

De ce s-a îndrăgostit Ion Dichiseanu de Simona Florescu. Se puneau pariuri că nu vor rezista împreună

De ce s-a îndrăgostit Ion Dichiseanu de Simona Florescu. Se puneau pariuri că nu vor rezista împreună

Ion Dichiseanu a mărturisit la un moment dat de ce s-a îndrăgostit de Simona Florescu, cea care i-a devenit soție pe când aceasta nu avea nici măcar 19 ani. Cei doi s-au iubit și au fost împotriva tuturor, în special împotriva celor care vedeau diferența de vârstă dintre ei ca fiind un obstacol.

De ce s-a îndrăgostit Ion Dichiseanu de Simona Florescu. S-au iubit și au fost împotriva tuturor, deși „se puneau pariuri că nu vor rezista”

După despărțirea de actrița Sara Montiel, Ion Dichiseanu a cunoscut-o pe Simona Florescu. S-au întâlnit pe vremea când aceasta era colaboratoare la „Constantin Tănase” şi se organizase un spectacol grandios pe stadionul din Galaţi.

„Într-un moment de relaxare, când eram doar eu cu mine însumi, mi-am dat  seama că Simona avea ceva care îmi aducea aminte de Sara. Nu-mi dau seama foarte bine ce, poate tenul, poate ceva din atitudine… Era un sentiment care stârnea nişte şoapte, nişte tresăriri uşoare, ca fâlfâitul aripilor unui fluture ce abia-ţi atinge obrazul…”, a scris Dichiseanu în cartea lui, Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel.

„În 1986, când m-am căsătorit cu Simona, nu am realizat imediat acest lucru”.

Simona Florescu nu avea nici 19 ani când l-a întâlnit pe Dichiseanu pe vremea când ea era colaboratoare la „Constantin Tănase” şi se organizase un spectacol grandios pe stadionul din Galaţi cu toată „floarea cea vestită” de la vremea aceea, a scris Viva!.

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa”.

„Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă”.

„Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastră pentru că el era bătrân”, a spus Simona Florescu la Pro TV, acum ceva timp. „S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună!”.

Și nu au rezistat, dar au divorțat abia după 22 de ani, timp în care a apărut și un copil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro