Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a sinucis fiul lui Florin Călinescu. S-au împlinit 10 ani de când băiatul lui a ales să-și pună capăt zilelor

De ce s-a sinucis fiul lui Florin Călinescu. S-au împlinit 10 ani de când băiatul lui a ales să-și pună capăt zilelor

De ce s-a sinucis fiul lui Florin Călinescu. S-au împlinit 10 ani de când băiatul lui a ales să-și pună capăt zilelor

Florin Călinescu a trecut prin multe drame de-a lungul vieții. În urmă cu 10 ani, cu doar șapte zile înainte de ziua sa de naștere, îndrăgitul om de televiziune Florin Călinescu a primit o lovitură grea. Luca, fiul său în vârstă de doar 24 de ani, și-a pus capăt zilelor, după o depresie. Acesta era la Praga, unde lucra la producţia unui scurtmetraj.

Fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis la doar 24 de ani

Luca era fiul cel mic al lui Florin Călinescu. În urma unei depresii care l-a făcut să ia această decizie, s-a spânzurat în camera unui hotel din Praga. Fiul lui Călinescu se afla în Praga pentru cel mai important proiect al său cinematografic. Tânărul studiase cinematografia la „John Moores University”, din Liverpool.

De ce s-a sinucis fiul lui Florin Călinescu

Evident că au existat tot felul de presupuneri legate de moartea lui Luca, dintre care nu au lipsit consumul de droguri sau de alcool. Totuși, autopsia medicilor a stabilit că Luca nu consumase droguri și nici alcool înainte să se sinucidă.

Depresia l-a făcut să se sinucidă pe fiul lui Florin Călinescu

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, suferea de o depresie severă de care nimeni nu știa, scrie fanatik.ro. Acesta ar fi ținut doar pentru el gândurile și emoțiile triste până când a decis să renunțe la viață.

Toată lumea a fost șocată la aflarea veștii că Luca Călinescu a ales să-și pună capăt zilelor. Și fratele său a fost șocat.

„Apreciez faptul că sunteți alături de mine. În timp ce eu sunt incapabil să vorbesc, încă, despre ceea ce s-a întâmplat, sper să vă rugați alături de mine și să sperați la o lume mai bună.

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc înmormântarea, la București, și sper să ne vedem acolo. O să va ofer mai multe detalii când acestea vor apărea. Pace și dragoste”, a scris Petru Calinescu pe Facebook, în ziua morții fratelui său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: