Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a supărat Inoke pe Cabral. Fiica cea mare a prezentatorului a refuzat să mai vorbească cu tatăl său

De ce s-a supărat Inoke pe Cabral. Fiica cea mare a prezentatorului a refuzat să mai vorbească cu tatăl său

GALERIE FOTO (5) De ce s-a supărat Inoke pe Cabral.

De ce s-a supărat Inoke pe Cabral. Realizatorul TV are o fiică din căsătoria cu Luana Ibacka. Cabral a dezvăluit în urmă cu ceva timp că Inoke nu mai vorbește cu el. Din fericire, cei doi s-au împăcat, iar acum au o relație frumoasă. De ce nu a mai vorbit Inoke cu tatăl ei vreme de trei săptămâni?

De ce s-a supărat Inoke pe Cabral. Fiica cea mare a prezentatorului a refuzat să mai vorbească cu tatăl său

De ce s-a supărat Inoke pe Cabral. În prezent este căsătorit cu Andreea Ibacka, iar în urmă cu câteva luni s-a născut fiul său. Cabral mai are o fată cu Andreea, Namiko, iar Inoke este fiica prezentatorului Tv din căsătoria cu Luana Ibacka. În vârstă de 19 ani, tânăra a avut o perioadă în care nu a mai vrut să comunice cu tatăl său, fapt confirmat chiar de vedeta de la PRO TV. „Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Înainte de sărbători, Cabral a postat pe rețelele de socializare numele celui de-al treilea copil al său. Acesta a distribuit o imagine de pe pagina de Facebook a soției sale cu bradul de Crăciun, în care erau atârnate mai multe globuri, iar printre ele erau unele și cu numele celor doi copii pe care îi au împreună. Vedeta de la PRO TV nu a uitat-o pe fiica sa cea mare, Inoke și a pus un glob cu numele ei. Internauții au reacționat imediat, iar un fan a postat un comentariu interesant. ”Mă bucur că ai menționat-o pe Inoke. Chiar dacă acum e supărată, poate, tu mereu fă pași spre ea. Sigur te urmărește și vede. Va ști că te gândești tot timpul la ea”. La scurt timp, Cabral i-a răspuns internautului. „A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva…acasă e bine totul. Dar îți mulțumesc pentru cum ai gândit.”, a fost răspunsul realizatorului TV.

Cabral, relație tensionată cu Inoke

Celebrul moderator vorbea în urmă cu ceva timp despre relația cu primul său copil, recunoscând că Inoke nu prea vrea să vorbească cu el, lucru care îl afectează. Ulterior, fosta soție a reacționat pe marginea declarațiilor, spunând că Inoke a avut nevoie de liniște pentru a se pregăti de Bacalaureat. „Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Inoke nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acest nume.

Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește Inoke cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui”, declara Luana Ibacka.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: