Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce să pui dafin în 3 colțuri din casa ta! O să vezi schimbările imediat

De ce să pui dafin în 3 colțuri din casa ta! O să vezi schimbările imediat

GALERIE FOTO (2)

Feng Shui este o artă străveche, un ghid pentru aranjarea și decorarea spațiului în care trăim, cu scopul de a atrage energie pozitivă, sau Chi. Una dintre plantele cele mai adorate în această filozofie este dafinul, o plantă aromată care nu numai că îmbogățește gustul mâncărurilor, dar și energiile din jurul nostru. Când este folosit corect, dafinul promite să atragă prosperitatea și protecția în locuința noastră.

Introducerea dafinului în casa ta, conform principiilor Feng Shui, poate fi un pas simplu, dar puternic, către o viață plină de abundență și energie pozitivă. Așadar, nu subestima puterea acestei plante aromate. Cu grijă și intenție, poate deveni un aliat de nădejde în atragerea prosperității și a vibrațiilor pozitive în locuința ta.

Unde să pui foi de dafin în casă

Originar din regiunea mediteraneană, dafinul a fost întotdeauna asociat cu magia, protecția și divinitatea. Conform credințelor Feng Shui, această plantă atrage energia pozitivă, în special energia legată de prosperitate și abundență. Oricine dorește să schimbe vibrațiile vieții lor și să atragă noroc și bani în viața lor ar trebui să țină cont de locul în care plasează frunzele de dafin.

La intrarea în casă

Una dintre cele mai recomandate zone pentru a plasa frunzele de dafin este la intrarea în casă. Aceasta este considerată a fi gura casei, locul prin care energia intră și iese. Așezând frunzele de dafin aici, nu numai că atragem energii pozitive, dar ne protejăm și casa de vibrații negative. Dafinul la intrare funcționează ca un scut protector, respingând energia negativă și atrăgând-o pe cea pozitivă.

În dormitor

Dormitorul este sanctuarul nostru, locul unde ne refugiem pentru a ne regăsi și regenera. Plasând dafinul aici, ne asigurăm că somnul nostru este liniștit, protejat și că ne trezim plini de energie. Depozitați frunzele într-un borcan de sticlă și așezați-l pe noptieră sau pe o etajeră. Pe lângă protecția împotriva energiilor negative, dafinul aduce și energii de prosperitate și succes în viața personală.

În bucătărie

Bucătăria este inima casei și simbolizează abundența și prosperitatea. Aici, hrana se transformă, se gătește și se distribuie, fiind centrul energetic al casei. Prin adăugarea frunzelor de dafin în bucătărie, nu doar că potențăm energia pozitivă, dar atragem și abundența în viețile noastre. Pentru a maximiza efectul, plasați frunzele într-o cutie de sticlă sau într-un vas decorativ și așezați-le într-un loc vizibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: