Redactia.ro
Home » Monden » De la ce a pornit scandalul dintre Cristian Țânțăreanu și fina sa, Anca Țurcașiu: „Echipă de swingeri”

De la ce a pornit scandalul dintre Cristian Țânțăreanu și fina sa, Anca Țurcașiu: „Echipă de swingeri”

De la ce a pornit scandalul dintre Cristian Țânțăreanu și fina sa, Anca Țurcașiu

Cristian Țânțăreanu a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul apariției sale în emisiunea lui Denise Rifai. Omul de afaceri a lămurit și zvonurile pe care chiar el le-a lansat cu privire la finii lui și cluburile de swingeri. Iată ce a avut acesta de spus despre Anca Țurcașiu și presupusa ei apartenență la cluburile de swingeri.

De la ce a pornit scandalul dintre Cristian Țânțăreanu și Anca Țurcașiu

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Cristian Țânțăreanu a fost rugat să spună adevărul legat de o declarație mai veche de-a sa, despre finii Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu. Astfel, afaceristul a dezvăluit că, de fapt, totul a pornit de la o glumă proastă pe care acesta a făcut-o unei reporterițe în timpul unei conversații telefonice.

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit că o reporteriță l-a contactat pentru a lămuri zvonurile de divorț din cuplul Cristian Georgescu – Anca Țurcașiu, dată fiind relația apropiată dintre cei trei. La acea vreme, afaceristul ar fi încercat să ia legătura cu cei doi pentru a-i confrunta, însă i-a fost imposibil să dea de ei. „Au început să mă sune pe mine, că Anca era la Bacău cu un spectacol și avea telefonul închis, numărul lui fină-miu nu-l aveau. Mă tot sunau și a început să escaladeze. Prima dată am spus că nu e adevărat, după care m-a sunat o jurnalistă din nou să mă întrebe de divorț.”, declară omul de afaceri.

Ulterior, pe fondul consumului de alcool, acesta ar fi făcut gluma nesărată legată de clubul de swingeri. „Atunci pe moment mi-a venit…”Nu-i nici o supărare, dar cred că și faptul că ei sunt într-o echipă de swingeri cred că nu le-a făcut bine relației…” A amuțit! Închide. În 5 minute m-au sunat să mă imprime. Așa a fost.”, a dezvăluit acum Cristian Țânțăreanu.

Anca Țurcașiu, furioasă după declarația nașului ei

Ieșită de la spectacol, artista ar fi văzut în presă declarația nașului ei de cununie și i-ar fi telefonat de urgență. „Am făcut o glumă foarte proastă la beție. Soțul ei a înțeles-o, dar Anca e praf de supărare, m-a sunat și m-a certat. Îmi cer scuze față de ea”, a spus afaceristul. Din fericire, relația dintre ei s-a reparat ulterior, iar Anca Țurcașiu vorbește cu drag de fiecare dată de nașul ei, Cristian Țânțăreanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: