Redactia.ro
Home » Monden » De la shaormerie, la adăpost pentru oamenii străzii: ANPC a pus lacătul pe restaurantul lui Tzancă Uraganu

De la shaormerie, la adăpost pentru oamenii străzii: ANPC a pus lacătul pe restaurantul lui Tzancă Uraganu

GALERIE FOTO (3) De la shaormerie, la adăpost pentru oamenii străzii: ANPC a pus lacătul pe restaurantul lui Tzancă Uraganu

De la shaormerie, la adăpost pentru oamenii străzii! ANPC a pus lacătul pe restaurantul lui Tzancă Uraganu. Iată detaliile!

De la shaormerie, la adăpost pentru oamenii străzii

În ceea ce părea a fi un debut promițător în industria culinară, shaormeria deschisă de Tzancă Uraganu în orașul Ploiești și-a schimbat cursul într-un mod neașteptat și tragic. În mai puțin de un an de la inaugurare, restaurantul a fost închis cu lacătul pus de către inspectorii Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Ce a urmat a fost cu adevărat surprinzător, restaurantul s-a transformat într-un real adăpost pentru oamenii străzii, potrivit gazetaph.ro.

Sursa foto: RTV

ANPC a pus lacătul pe restaurantul lui Tzancă Uraganu

Inițial, în urmă cu mai puțin de un an, Tzancă Uraganu și-a anunțat cu mândrie deschiderea shaormeriei, exprimându-și dorința de a-și extinde afacerea. Însă, această poveste a luat o întorsătură dramatică odată cu intervenția inspectorilor ANPC, care au descoperit nereguli și probleme în funcționarea restaurantului. Acesta nu a fost primul astfel de incident, dar consecințele au fost mai grave de data aceasta, lăsând în urmă schimbări radicale în ceea ce privește destinația localului.

Shaormeria lui Tzancă Uraganu din Ploiești a fost închisă definitiv în urma controalelor, iar acum vechea locație nu mai este decât un amestec de ruine și amintiri. Surprinzător, acest spațiu a devenit refugiul oamenilor străzii, oferind un acoperiș și o adăpostire pentru cei care altfel ar fi rătăcit în vâltoarea străzii. Echipamentele și mobila restaurantului au fost demontate și îndepărtate, iar oamenii care au găsit adăpost aici și-au lăsat amprenta asupra spațiului.

Nu este pentru prima dată când shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă din cauza problemelor constatate în urma inspecțiilor ANPC. Într-un episod anterior, la doar două luni de la anunțul inaugurării, autoritățile au descoperit deficiențe și nereguli, ceea ce a dus la închiderea temporară a ambelor locații.

În luna februarie a acestui an, Tzancă Uraganu a fost nevoit să închidă shaormeria în urma controalelor repetate ale ANPC. Artistul a recunoscut că s-au identificat probleme minore, însă a asigurat că sănătatea clienților nu a fost niciodată în pericol. El a subliniat dorința sa de a remedia aceste deficiențe și de a-și întâmpina clienții cu profesionalism și ospitalitate:

„Shaormeria de la București și Ploiești, dar acolo pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile. Cea de la București trebuia închisă pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii. Problemele au fost următoarele. Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade. Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am luat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Am avut grafica greșită afară, o scară din bucătărie avea defecțiuni”, scria Tzancă Uraganu, la acea vreme, pe Facebook.

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: