Redactia.ro
Home » Știri » De unde luăm plosnițele acasă și cum ne ajută dr. Clean să le dăm afară

De unde luăm plosnițele acasă și cum ne ajută dr. Clean să le dăm afară

scapa de plosnite Dr Clean

Ploșnițele de pat au devenit o problemă tot mai frecventă în ultima vreme, răspândindu-se cu repeziciune prin hoteluri, camine studențești, mijloace de transport în comun și chiar și în locuințele private. Aceste insecte mici se hrănesc cu sângele oamenilor în timpul somnului, lăsând în urmă iritații și mâncărimi neplăcute.

Dar de unde provin, de fapt, aceste ploșnițe care ne invadează casele?
Cel mai probabil, ploșnițele intră în locuințele noastre „călare” pe haine, lenjerie de pat, perne, saltele și bagaje aduse de la hotel sau de la cunoștințe care au ploșnițe în casă. Larvele și ouăle lor microscopic de culoare albă se pot agăța foarte ușor de textile și se multiplică rapid odată ajunse într-un mediu propice – adică aproape de o sursă de sânge. Așadar, dacă ați stat recent într-un hotel, caminele studențești sau la cunoștințe acasă, verificați cu atenție bagajele și hainele după semne de ploșnițe înainte de a le aduce în casă.

Din păcate, transportul în comun este și el o sursă frecventă de infestare. Ploșnițele se pot strecura ușor de pe un călător pe altul prin intermediul hainei sau a genții de piele. De aceea, în ultima vreme, ploșnițe au fost depistate în mai multe autobuze și metrou din marile orașe. Specialiștii recomandă să evitați să vă sprijiniți de scaune și să țineți geanta în poală în transportul public pentru a reduce riscurile.

scapa de plosnite Dr Clean
scapa de plosnite Dr Clean

Odată intrate în casă, ploșnițele se ascund prin crăpăturile patului, saltelei, pernelor sau lenjeriei de pat. De acolo ies noaptea pentru a se hrăni cu sângele oamenilor. Primele semne că ați putea avea ploșnițe sunt iritațiile și înțepăturile de pe piele, mai ales în zona capului, gâtului, umerilor. Dacă descoperiți astfel de semne, trebuie să acționați rapid pentru a scăpa de infestare înainte să se înrădăcineze și să se înmulțească.

Cea mai bună soluție este să apelați la serviciile unor profesioniști precum Dr. Clean, specializați în combaterea plosnitelor de pat. Ei utilizează produse specifice și tratamente complet nechimice, astfel încât eliminarea ploșnițelor să nu dăuneze sănătății dumneavoastră sau a celor din jur.

Printre serviciile Dr. Clean se numără dezinfecția și curățarea saltelelor, pernelor și lenjeriei de pat cu abur la peste 180 grade Celsius, ceea ce ucide toate ouăle și larvele de ploșnițe. De asemenea, se aplică un tratament cu bio-insecticid pe toate suprafețele posibile pentru a elimina adulții și ouăle rămase. Acesta are o eficacitate dovedită de 100% împotriva ploșnițelor de pat după o singură aplicare.

Pentru rezultate rapide și durabile, Dr. Clean recomandă tratarea termica a lucrurilor, pentru care va ofera solutii accesibile.. Doar așa puteți fi siguri că scăpați definitiv de aceste insecte supărătoare.

Așadar, dacă bănuiești că ai putea avea o problemă cu ploșnițe acasă, nu ezita să suni la Dr. Clean pentru o evaluare: 0774457457! Nu lăsa infestarea să se înrădăcineze și să devină un chin zilnic! Amintiți-vă întotdeauna, când ploșnițele de pat vă deranjează 🐜, Dr. Clean va salvează! ✨

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini