Redactia.ro
Home » Monden » Decizia neașteptată luată de CRBL, după șase ani de stat în Spania. A hotărât totul într-o singură noapte: ”Am făcut demersurile”

Decizia neașteptată luată de CRBL, după șase ani de stat în Spania. A hotărât totul într-o singură noapte: ”Am făcut demersurile”

GALERIE FOTO (2)

Decizia neașteptată luată de CRBL, după șase ani de stat în Spania. Artistul a hotărât totul într-o singură noapte. Se va întoarce în România împreună cu familia lui, după mult timp petrecut în străinătate!

Decizia neașteptată luată de CRBL, după șase ani de stat în Spania

CRBL, soția lui și fiica lor au hotărât, acum șase ani, să plece în străinătate. Zis și făcut! Artistul și-a luat familia și s-au mutat în Spania, unde și-au văzut de treaba lor. După ani buni petrecuți departe de casă, CRBL a luat decizia de a se întoarce în România, pentru a continua tot ce a început: muzica! Cântărețul a dat cărțile pe față și a vorbit despre decizia pe care a luat-o împreună cu Elena, soția lui. Aceștia urmează să-și facă toate bagajele și să se mute, din nou, în România.

Acest lucru se va întâmpla în luna septembrie a acestui an. „Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat”, a declarat CRBL la PRO TV.

Ce se întâmplă cu fiica lui CRBL

Artistul a mai povestit, pentru sursa menționată mai sus, faptul că fiica lui de 12 ani va fi înscrisă la o școală de la noi din țară. CRBL spune că deja a făcut toate demersurile pentru transferul ei. Aceasta a trebuit să dea un test de evaluare, ,pentru a vedea unde se încadrează, mai precis în ce clasă sau școală. „Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a mai spus CRBL despre fiica lui în vârstă de 12 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: