Redactia.ro
Home » ROMANIA TV » Declarația halucinantă a surorii lui Gheorghe Dincă: „I s-o fi urât și lui”

Declarația halucinantă a surorii lui Gheorghe Dincă: „I s-o fi urât și lui”

GALERIE FOTO (2) Declarația halucinantă a surorii lui Gheorghe Dincă

Sora lui Gheorghe Dincă șochează cu noile declarații făcute în spațiul public. Femeia îi ia apărarea fratelui său, spunând că acesta și-a recunoscut faptele fiind sătul să fie plimbat de colo-colo. Iată, așadar, care a fost declarația halucinantă a surorii lui Gheorghe Dincă!

Gheorghe Dincă, apărat de sora lui

În timp ce copiii lui par să se distanțeze de faptele bărbatului de 66 de ani, sora lui Gheorghe Dincă îi sare în apărare. Ea susține că Gheorghe Dincă a fost forțat să-și asume responsabilitatea pentru a proteja pe cineva, dar și că acesta e sătul să tot fie plimbat de autorități.

„Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: „Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta.” Hai la închisoare, hai acasă. Într-una aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, „Mai bine spun să o termin.” Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască! Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui. Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui. De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu”, a declarat sora lui Gheorghe Dincă la „Acces Direct”.

Declarația halucinantă a surorii lui Gheorghe Dincă

Femeia are o părere și despre ce s-ar fi întâmplat cu osemintele celor două victime. Ea susține că fratele său nu ar fi comis imprudența de a lăsa la îndemână dovezile care l-ar fi incriminat. „Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea şi el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni?”, a mai spus femeia.

„Prima dată, zicea că nu recunoaşte, nu recunoaşte şi până la urmă ce o fi zis „Lasă dracu, am făcut-o, să mă ia, să mă ducă odată, ca să termine.” Ia-l de acolo, du-l acasă. Acasă, lumea grămadă, acolo „Huă, huă, huă”. Du-te îndărăt, iar du-l. Zi de zi aşa şi o fi zis mai bine spun că am făcut-o, măcar să mă ia să mă ducă dracu odată”, a continuat sora lui Dincă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: