Redactia.ro
Home » Monden » Declarația Patriziei Paglieri după eliminarea din „Asia Express”. Ce remarcă tăioasă a făcut la adresa soților Natanticu

Declarația Patriziei Paglieri după eliminarea din „Asia Express”. Ce remarcă tăioasă a făcut la adresa soților Natanticu

Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. Concurenta de la Asia Express a spus totul

Competiția Asia Express este una dintre cele mai grele din televiziunea de la noi. Vedete de renume au ales să participe în acest an și competiția este strânsă. Ultimii eliminați au fost chiar îndrăgiții Patrizia și Francesco Paglieri. Ce a declarat Patrizia după eliminare.

Patrizia Paglieri, declarație după eliminarea din Asia Express

Patrizia Paglieri și fiul ei Francesco au părăsit competiția Asia Express. Patrizia a mărturisit că este foarte mândră că a ajuns până în această etapă. Nu se aștepta să fie atât de puternică. Vedeta a mărturisit că este un vis împlinit și că acest lucru înseamnă enorm de mult pentru ea fiindcă l-a avut alături de fiul ei, Francesco.

Niciodată nu m-am gândit că pot să trec de etapa a 4-a Asia Express. Noi de când am aflat că participăm ne-am dorit doar să nu ieșim primii din competiție. Să ajungem până în etapa a 7-a este deja o mare, mare realizare pentru noi. Acest show a fost o luptă cu mine, un vis împlinit, căci încă din sezonul 2 al emisiunii mi-am dorit să fac parte din Asia Express. E mai greu decât se vede la televizor, dar faptul că am ajuns unde am ajuns, mai ales că am fost alături de copilul meu, este un dublu vis împlinit.„, a spus Patrizia Paglieri.

Patrizia Paglieri a făcut o remarcă referitoare la soții Natanticu. Patrizia a fot întrebată de Irina Fodor dacă și-a făcut prieteni aici și ea a avut o replică acidă cu subînțeles. „Da, ne-am făcut prietenii, dar 10% ajunge. N-ai cum să le ai pe toate… sunt precum gogoșile cu gaură. Sunt și câteva stricate, e ok.„, a spus Patrizia, cu subînțeles.

Ce a spus Francesco, fiul Patriziei despre eliminare

Fiul Patriziei, Francesco, a declarat că se bucură că a ajuns până aici și că nu este supărat că a fost eliminat, deoarece mama sa nu se simțea chiar bine. El este destul de îngrijorat pentru starea ei de sănătate.

Nu mă supăr pentru piatra roșie pentru că știu că lui mami i-a fost rău și mi-ar fi fost frică pentru sănătatea ei. Noi ne bucurăm că am ajuns până aici. În această experiență Asia Express chiar ajungi să te regăsești pe tine. A fost cea mai frumoasă experiență a noastră.”, a declarat Francesco Paglieri la Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: