Redactia.ro
Home » Știri » Declarații halucinante. Ce spune Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, după crima săvârșită în oraș de băiatul de 17 ani: „Un psihopat care nu era craiovean / Să știți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara”

Declarații halucinante. Ce spune Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, după crima săvârșită în oraș de băiatul de 17 ani: „Un psihopat care nu era craiovean / Să știți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara”

Declarații halucinante. Ce spune Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, după crima săvârșită în oraș de băiatul de 17 ani: „Un psihopat care nu era craiovean / Să știți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara”

Lia Olguța Vasilescu a făcut declarații după crima săvârșită în oraș de băiatul de 17 ani, din Grădina Botanică, când acesta a luat viața unei adolescente de 14 ani și a rănit grav un tânăr. Iată ce a spus primarul Craiovei.

Ce spune Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, după crima săvârșită în oraș de băiatul de 17 ani: „Un psihopat care nu era craiovean / Să știți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara”

Lia Olguța Vasilescu a făcut declarații după crima săvârșită de băiatul de 17 ani, care a rănit mortal o fată de 14 ani, iar un tânăr se zbate între viață și moarte din cauza lui.

Edilul a declarat, printre altele, că atacatorul nu este craiovean, că a venit din comuna lui „să ucidă”, iar Craiova este un oraș sigur, comparativ cu Timișoara, unde un bărbat a ucis doi bătrâni și este de negăsit.

„Ucigașul a premeditat această crimă. Nu-i cunoștea. A venit special ca să omoare pe cineva. Un psihopat care, atenție, nu era craiovean. A venit de la el din comună special să ucidă pe cineva. Echipajului i s-a părut suspect individul. Se uita foarte isistent la una dintre statuile din gradina botanica. L-au oprit, l-au identificat, era frumos îmbracat, a vorbit frumos, a zâmbit, a spus că este elev la Liceul Militar și bineînțeles că a fost lăsat să meargă mai departe. Nu cred ca vreunul dintre dumneavoastră ați fi acceptat de exemplu, daca ar fi fost vorba de copilul dumneavoastră, un copil oarecare, nu un criminal, cum se dovedește în speța de față, ca poliția locală să-l oprească fără să aibă niciun fel de indicii și să-l caute în rucsac. Cred că ar fi fost foarte mare scandal. Să stiți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara. Unde iata, avem și acolo o crimă, iar ucigașul nu a fost prins, chiar dacă au existat camere de luat vederi”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: