Redactia.ro
Home » Monden » Declarații incendiare ale amantei lui Ciprian Marica și soțului acesteia. Ce au avut de spus în apărarea lor

Declarații incendiare ale amantei lui Ciprian Marica și soțului acesteia. Ce au avut de spus în apărarea lor

Declarații incendiare ale amantei lui Ciprian Marica și soțului acesteia. Ce au avut de spus în apărarea lor

Declarații incendiare ale amantei lui Ciprian Marica și soțului acesteia. Ce au avut de spus în apărarea lor. Filmarea care a avut loc în vara anului 2019 a fost dată publicității în urmă cu doar câteva zile. Știrea a ținut prima pagină a ziarelor și a știrilor TV.

Dacă Ciprian Maria și iubita sa s-au ținut departe de toate știrile care au apărut în urma filmulețului. Însă, nu același lucru l-au făcut și soții Muntean. Ana Muntean a fost surprinsă de iubitul gelos într-un hotel alături de fostul fotbalist Ciprian Marica.  Fostul fotbalist a ieșit doar în prosop la ușă după ce soțul a ciocănit pentru a sta de vorbă cu soția sa. În filmare, Florin Muntean spune că cei doi petrecuseră deja 4 ore în camera de hotel. Acțiunea de petrecea în vara anului 2019, când după mai multe urmăriri soțul gelos a prins-o in flagrant pe soția infidelă.

Deși se presupunea că imaginile au fost date presei chiar de către soțul înșelat, familia Muntean a făcut o declarație de presă în care lămurește anumite lucruri:

”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real. Înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor. Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc.”, au transmis soții Muntean, prin intermediul unui comunicat, potrivit clujust.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: