Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer a scris o poezie emoționantă la câteva zile de la separarea de Dinu. Versurile care i-au emoționat pe fani

Deea Maxer a scris o poezie emoționantă la câteva zile de la separarea de Dinu. Versurile care i-au emoționat pe fani

deea si dinu maxer

Despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer a fost una surprinzătoare pentru toți prietenii cuplului. După 18 ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar Dinu declară că semnele divorțului existau încă de anul trecut. De când a divorțat de Dinu, Deea este foarte activă pe Instagram, iar de această dată a arătat fanilor o latură mai puțin știută a ei. Iată ce a distribuit pe contul personal de Instagram.

Deea Maxer a distribuit o poezie scrisă de ea

Pe rețelele de socializare, Deea Maxer a impresionat fanii cu o poezie plină de emoție în care și-a exprimat sentimentele. După recentul divorț de soțul ei, Deea a ales să își înceapă ziua distribuind o poezie scrisă chiar de către ea. Admiratorii au fost surprinși să afle și despre această latură creativă a fostei soții a lui Dinu Maxer.

„Colorează-mi cerul gri / Așterne-mi liniștea în vene / Sufletul nu-mi înnegri / Fă-mi din vise-n nori, desene.”, sunt versurile scrise de Deea Maxer.

Dinu Maxer a vorbit despre semnele care au prevestit divorțul

Dinu Maxer a povestit că problemele dintre el și Andreea au început cu ceva vreme în urmă, după nașterea fiicei lor, iar în anul 2022 în cuplu s-a pronunțat pentru prima dată cuvântul divorț. Andreea a fost prima care a conștientizat că ruptura dintre ei nu mai poate fi ameliorată. Tot ea a fost persoana care a renunțat prima la verighetă, conform lui Dinu.

Artistul a încercat să o recucerească pe Andreea, însă fără șanse de reușită. Cu câteva luni înainte de despărțirea oficială, Deea începuse să se afișeze din ce în ce mai rar la brațul lui Dinu și nu mai distribuia imagini în care se afișa alături de soț, semn că reușișe să se detașeze de întreaga situație.

„La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maysa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini