Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri din culisele show-ului Asia Express: Cine sunt cele două echipe eliminate și cine se află în finală

Dezvăluiri din culisele show-ului Asia Express: Cine sunt cele două echipe eliminate și cine se află în finală

Asia Express se apropie de momentul culminant. A mai rămas doar puțin până la aflarea câștigătorilor.

Cu doar o săptămână și jumătate înainte de încheierea filmărilor, producția a făcut bilanțul și a tras linie pentru a identifica cele trei echipe finaliste.

Printre celebritățile care au trebuit să renunțe la aventura lor pe Drumul Zeilor se numără Betty Salam & Cătălin Vișănescu, Carmen Negoiță & Andreea Perețeanu, Victor Slav & Selina, precum și Adi Nartea & Cosmin Vîjeu. Aceste echipe nu au reușit să avanseze către etapele finale, dar au lăsat o amprentă în competiție.

În plus față de acestea, alte două echipe notabile care au fost eliminate sunt Andrei Ursu și partenerul său, Vlad Condurache, precum și Mihai Găinușă și Oana Paraschiv. Desigur, acești participanți au avut speranțe mari și au intrat în competiție cu încredere, dar au fost nevoiți să-și încheie călătoria mai devreme decât se așteptau.

Cu Andrei Ursu & Vlad Condurache și Mihai Găinușă & Oana Paraschiv în afara competiției, se conturează imaginea finaliștilor sezonului 7 Asia Express. Astfel, cei care se vor lupta pentru titlul suprem sunt acum cunoscuți, iar în ultima săptămână și jumătate de spectacol, atenția se îndreaptă către cele trei perechi rămase.

Anca Țurcașiu & Andreea Samson, Ioana State & Mane Voicu, precum și Nicolai Tand & Sorin Brotnei sunt echipele care vor face față ultimelor provocări și vor concura pentru trofeul Asia Express, conform cancan.ro.

Echipele care s-au aliniat la startul sezonului 7 la Asia Express

Anca Țurcașiu & Andreea Samson;
Betty Salam & Cătălin Vișănescu;
Carmen Negoiță & Andreea Perețeanu;
Mihai Găinușă & Oana Paraschiv;
Ioana State & Mane Voicu;
Nicolai Tand & Sorin Brotnei;
Victor Slav & Selina;
Andrei Ursu & Vlad Condurache;
Adrian Nartea & Cosmin Vîjeu;

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: