Redactia.ro
Home » Monden » Delia, dezvăluiri mai puțin știute despre cariera sa. Artista a trecut prin momente grele

Delia, dezvăluiri mai puțin știute despre cariera sa. Artista a trecut prin momente grele

Delia, dezvăluiri mai puțin știute despre cariera sa. Artista a trecut prin momente grele

Delia, dezvăluiri mai puțin știute despre cariera sa. Artista a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Cântăreața a vorbit pentru prima oară despre piedicile pe care le-a întâlnit de-a lungul carierei sale.

Delia, dezvăluiri mai puțin știute despre cariera sa. Artista a trecut prin momente grele

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar melodiile sale sunt cunoscute de milioane de români. La 39 de ani, Delia are o carieră impresionantă, dar puțini sunt cei care știu obstacolele cu care vedeta s-a confruntat de-a lungul anilor. Invitată în cadrul podcast-ului „La Mijloc”, realizat de Codin Maticiuc, Delia a venit alături de soțul său, Răzvan Munteanu. Blondina a recunoscut că vrea să ia o pauză și să se bucure mai mult de ceea ce îi oferă viața.

Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu «ajutorul» acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal, și e plăcut să fii om normal.E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă, și nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină mare și sănătoasă. N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate”, a declarat Delia în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Delia, despre o posibilă carieră internațională

Delia este cunoscută de toată lumea și mulți oameni s-au întrebat de ce aceasta nu și-a făcut o carieră internțională. Blondina a explica că acest lucru nu i-ar aduce o mare satisfacție. „Pentru mine, în momentul ăsta, cel mai important lucru e să fac doar chestii care-mi plac și să fiu în confort maxim și să mă bucur. (…) Ce-ar putea să vină? O să fiu cunoscută cum sunt în România și în restul lumii..Și ce? Ce poate să fie? Că știu cum e. E același tipar, doar că macro. Și cu ce mă ajută? Cu ce-mi îmbogățește (viața), ce se întâmplă? O să am un orgoliu mai mare, probabil. Adică dacă o să stau să-mi dau apă la moară, știi? O să-mi închipui că sunt miez, mai mare miez decât sunt.„, a spus Delia.

Jurata de la iUmor a mărturisit că atunci când cineva îi impune ceva, discuția se termină pentru ea. Delia a declarat că nu îi plac regulile, fiind o fire libertină. „Stau foarte prost cu lucrurile care mi se impun. Și el (Răzvan) știe, în general, că nu-mi plac regulile de niciun fel, că sunt libertină, ca un copchil, și că orice-mi impui sună rău din start. Dacă începem cu <> sau <>, nu sună bine și nu prea mă mai interesează ce vrei să-mi propui.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: