Redactia.ro
Home » Monden » Delia, luată la „roast” de un artist care a fost îndrăgostit de ea. Despre cine este vorba

Delia, luată la „roast” de un artist care a fost îndrăgostit de ea. Despre cine este vorba

Un cunoscut artist de la noi aruncă bomba! A fost îndrăgostit de Delia și o recunoaște acum. În toți anii de liceu a condus-o acasă aproape în fiecare zi, însă nu a reușit să îi trezească niciun sentiment artistei. A venit acum momentul răzbunării, fiindcă artistei i se pregătește ceva.

Un cunoscut artist de la noi a recunoscut că în anii de liceu a fost îndrăgostit de Delia, cu care se întâlnea zi de zi. Ba mai mult, acesta a dezvăluit că a condus-o acasă în repetate rânduri, însă nimic mai mult. Se pare că roata se întoarce acum și vine vremea răzbunării. Pentru că bărbatul care a fost îndrăgostit de Delia îi va spune tot ce are pe suflet, într-un roast ce va fi pus în scenă în platoul iUmor.

Artist îndrăgostit de Delia, roast la iUmor

Abia acum s-a aflat cine este artistul îndrăgostit de Delia. Acesta a declarat cum s-a consumat iubirea neîmplinită pe care i-a purtat-o frumoasei jurate de la iUmor, încă de când erau amândoi extrem de tineri și chiar apropiați.

”Eu și Delia am fost colegi de liceu, de fapt din clasa a VII-a, până într-a XII-a. Eu o duceam în fiecare zi acasă de la școală pe Delia și o făceam să râdă, dar ea… nimic! Am emoții, pentru că nu știu cum vor reacționa cei trei, dar sper că au simțul umorului. Vă jur că în viața mea nu am fost atât de răutăcios cu nimeni, eu sunt glumeț de obicei, mai ales că fac parte dintr-o trupă cu sânge caliente!”, a declarat Ciupi de la Mandinga, căci despre el este vorba, scrie Tacataca.ro .

Ciupi are misiunea de a pune la cale un roast extrem de acid pentru Delia și se pare că are cu ce să o atace pe cea care i-a frânt inima în liceu, deși n-a mai fost într-o astfel de postură până acum, după cum chiar el mărturisește.

Însă nu doar Ciupi de la Mandinga are o misiune grea de îndeplinit. Și actrița Emilia Popescu ar urma să arunce vorbe grele în fața juraților.

”Știu că e o convenție, că jurații știu că sunt acolo ca să fie ridiculizați, dar o să îmi scot ochelarii ca să nu îi văd, să nu văd dacă se miră sau dacă nu le place. Sper că va fi foarte bine, nu are legătură cu experiența mea, pentru că aici nu e un personaj”, a mai declarat actrița.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: