Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache anunță o decizie radicală la iUmor: „E suficient să spun că nu mai vreau să particip”

Delia Matache anunță o decizie radicală la iUmor: „E suficient să spun că nu mai vreau să particip”

Delia Matache

Delia Matache, membră a juriului emisiunii iUmor difuzată pe Antena 1, a făcut recent o declarație care a stârnit multe reacții în mediul online. Artista în vârstă de 42 de ani a anunțat că este deranjată de ceea ce se întâmplă în cadrul emisiunii. Iată detaliile!

Delia Matache anunță o decizie radicală la iUmor

Delia a evidențiat că una dintre principalele sale nemulțumiri este reprezentată de tonul și conținutul roast-urilor la care este expusă în cadrul show-ului. De-a lungul timpului, aceasta a fost constantă ținta unor glume cu aluzii sexuale și referințe jignitoare, fapt ce i-a afectat starea emoțională și confortul în timpul filmărilor.

După o perioadă în care a încercat să facă față situației, Delia a ajuns la un punct de saturație și a decis că este momentul să-și exprime sentimentele și să ia o decizie radicală. Ea a subliniat că nu mai poate tolera nivelul de agresivitate și toxicitate din cadrul roast-urilor, iar această experiență i-a afectat profund echilibrul emoțional și starea de bine.

Delia Matache: „E suficient să spun că nu mai vreau să particip”

Într-o postare pe rețelele de socializare, Delia a fost sinceră în ceea ce privește motivele care au condus la această decizie radicală:

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea.

Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu vă faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a spus Delia, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: