Redactia.ro
Home » Știri » Denise Rifai, declarații despre copii și momentul în care va deveni mamă. „Patru copii: trei băieți și o fată”

Denise Rifai, declarații despre copii și momentul în care va deveni mamă. „Patru copii: trei băieți și o fată”

Denise Rifai, o figură foarte îndrăgită din televiziunea română, se bucură de multă simpatie din partea publicului din țara noastră. De-a lungul anilor a demonstrat că este o fire foarte modestă atunci când vine vorba de viața sa personală, cu toate că nu a ascund niciodată că are o relație. Identitatea bărbatului cu care formează un cuplu a rămas secretă, însă ea a vorbit recent despre familie și momentul în care va deveni mamă.

Părinții lui Denise Rifai și-au dorit ca ea să se căsătorească, nu să aibă o carieră în televiziune

Despre copilăria sa, Denise Rifai a vorbit mereu cu zâmbetul pe buze și a dezvăluit că familia i-a oferit orice a avut nevoie. A crescut în Iordania, țara natală a tatălui său, care a fost destul de strict atunci când a venit vorba de educația sa. Fiind de religie musulmană, bărbat și-a dorit ca fiica sa să urmeze învățăturile culturii sale. Acest lucru implica și faptul să se căsătorească și să aibă propia familie, însă cariera nu i-a permis acest lucru.

Din câte a relatat chiar prezentatoarea Kanal D, tatăl său nu a fost deloc de acord cu drumul profesional pe care și l-a ales. Nu a dorit ca fiica sa să se implice în lumea jurnalismului, dar pasiunea a împins-o pe Denise să-i iasă din cuvânt. Cu toate că este conștientă de părerea părinților săi, continuă să facă ceea ce-i place și să-și încânte publicul.

„Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine.”, spunea Denise Rifai într-un interviu.

Denise Rifai, declarații despre copii și momentul în care va deveni mamă. „Patru copii: trei băieți și o fată”

Cu toate că este foarte modestă atunci când vine vorba de viața sa personală, Denise Rifai așteaptă cu încântare momentul în care va deveni mamă.  Își dorește nespus să trăiască această bucurie, dar în prezent nu consideră că ar fi potrivită pentru o asemenea responsabilitate. Atunci când viața îi va scoate în cale bărbatul potrivit, speră că va avea o familie numeroasă. Dorește să aibă patru copii, pe care să-i crească cu multă dragoste și atenție.

„Mereu mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Mă consider o femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Cred că sunt încă departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie.”, declara prezentatoarea TV într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: