Redactia.ro
Home » Știri » Dental West – Cele mai înalte standarde în domeniul stomatologic

Dental West – Cele mai înalte standarde în domeniul stomatologic

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Un zâmbet curat și îngrijit valorează mai mult decât o minunată pereche de cercei sau un ceas scump.

Pe de-o parte, un zâmbet frumos dă dovadă de responsabilitate. Doar o persoană capabilă să aibă grijă de ea poate avea grijă de cei din jur așa cum ei merită. Pe de altă parte, el demonstrează o igienă impecabilă și, așa cum este și de așteptat de altfel, oamenii curați, ordonați și îngrijiți sunt mai ușor de abordat decât cei neglijenți.

Singura problemă a zâmbetelor este faptul că nu se întrețin cu ușurință. Chiar și cei înzestrați de la natură cu un zâmbet ireproșabil, trebuie să depună un minim de efort pentru a menține o rutină de igienă orală sănătoasă și pentru a-și programa vizite la medicul dentist măcar o dată sau de două ori pe an. Iar dacă de produse de îngrijire orală aproape nimeni nu duce lipsă în ziua de astăzi, când vine vorba de medici stomatologi de încredere nu mai putem spune același lucru.

Medicii stomatologi cu experiență nu se găsesc la tot pasul și mai rari sunt medicii buni care dispun și de tehnologie de ultimă generație pentru a-și putea manifesta priceperea și talentul așa cum știu ei mai bine. Brașovenii însă se numără printre cei mai norocoși în ceea ce privește serviciile medicale din domeniul stomatologic, deoarece grupul de clinici stomatologice dentalwest.ro din Brașov se numără printre cele mai bune din țară.

Dental West – clinici stomatologice cu o istorie remarcabilă

Povestea Dental West a început cu mai mult de două decenii în urmă și este o poveste oarecum atipică. Citim de multe ori despre afaceri cu capital românesc care și-au creat încet încet drumul spre succes, însă Dental West face parte dintre puținele exemple care s-au remarcat încă de la început prin servicii de top, tehnologie modernă și medici de excepție.

Dental West a transformat Brașovul dintr-o destinație turistică, într-un oraș în care, mai nou, persoane care adoră călătorie îmbină plăcerea de a explora munții cu necesitatea de a merge la dentist. Turismul medical a înflorit la Brașov mai ales din 2008, când Dental West a achiziționat cel mai modern computer tomograf din județ la vremea aceea, convingând să vină să se trateze în acest oraș pacienții din toate colțurile țării.

Nici în ziua de astăzi nu este cu nimic mai prejos ca acum 15 ani deoarece încă din 2022 deține un tomograf de ultimă generație care permite realizarea unor radiografii panoramice și tomografii 3D de înaltă calitate expunând pacienții la un nivel minim de radiații.

Dar ce ar fi toată această aparatură medicală fără medici competenți care s-o folosească la maxima sa capacitate? Tocmai pentru ca investițiile să dea roade și pacienții să profite din plin de toate dispozitivele disponibile aici, personalul Dental West este ales pe sprânceană și toți medicii stomatologi de aici au multă experiență și, încă ceva deosebit, dau dovadă de empatie.

Starea de spirit de după efectuarea unui tratament este extrem de importantă pentru succesul acestuia și de aceea medicii stomatologi de la Dental West fac tot posibilul ca pacienții lor să aibă parte numai de experiențe pozitive, de la intrarea în cabinet și până la părăsirea acestora.

În primul rând, aici pacientul este ascultat și fiecare întrebare a lui este tratată cu multă seriozitate. Prețurile practicate sunt afișate pe website-ul oficial al clinicilor, dar dacă un pacient are nevoie de lămuriri cu privire la costuri sau la conținutul tratamentelor, atunci medicul său îi explică cu răbdare fiecare detaliu.

În al doilea rând, aici se merge pe deviza: tratamente fără durere. Chiar și cea mai simplă intervenție, dacă presupune durere pentru pacient, atunci ea, cu acordul pacientului, se va efectua doar sub anestezie locală. Astfel, pacientul se poate concentra complet chiar și pe scaunul medicului și pleacă acasă cu zâmbetul pe buze, dorindu-și să revină ori de câte ori este necesar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini