Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Descoperă care dintre cei 3 bărbați a furat dintr-un magazin. Testează-ți nivelul de inteligență cu acest test IQ. 

Descoperă care dintre cei 3 bărbați a furat dintr-un magazin. Testează-ți nivelul de inteligență cu acest test IQ. 

GALERIE FOTO (2) Sursă foto: Gândul

Testele IQ sunt esențiale pentru a evalua nivelul tău de inteligență și sunt o modalitate excelentă de a-ți testa capacitățile cognitive. Testul propus este conceput pentru a-ți testa capacitatea de concentrare, atenția la detalii și raționamentul logic. 

Dacă ești curios să afli cât de ager este gândirea ta și dacă poți rezolva rapid orice provocare intelectuală, te provocăm să încerci un nou test IQ. Găsește hoțul din magazin!

Ce este un test de inteligență

Coeficientul de inteligență, sau IQ-ul, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Testele IQ evaluează cât de bine poți folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Aceste teste măsoară și memoria pe termen scurt și lung, capacitatea de rezolvare a puzzle-urilor și abilitatea de a-ți aminti informațiile audiate.  Testele IQ au fost folosite pentru prima dată în Franța, cu scopul de a identifica elevii care aveau nevoie de sprijin suplimentar la școală.

Ulterior, ele au fost utilizate și de guvernul SUA în timpul Primului Război Mondial pentru a identifica candidații calificați pentru serviciul militar. Nivelul IQ-ului este adesea asociat cu abilitățile și performanțele individului. Persoanele cu un IQ mai mare de 140 sunt considerate genii și reprezintă doar 0,2% din populație.  Printre aceștia se numără personalități precum Bill Gates sau Stephen Hawking. Valorile de IQ între 131 și 140 sunt atribuite specialiștilor și cercetătorilor, reprezentând mai puțin de 3% din populație.

Rezolvarea testului

În imaginea prezentată, vei vedea trei bărbați, dintre care unul a furat ceva dintr-un magazin. Ai găsit deja cine este hoțul? Dacă nu, noi îți arătăm soluția în imaginea de mai jos.

Sursă foto: Gândul

Pregătește-te să-ți pui mintea la treabă și să descoperi noi perspective asupra capacităților tale cognitive. Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a-ți exersa gândirea și de a-ți dezvolta abilitățile intelectuale. Încercând astfel de teste IQ, poți descoperi unde te situezi pe scala inteligenței și care sunt punctele tale forte și slabe în ceea ce privește gândirea și raționamentul logic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: