Redactia.ro
Home » Știri » Descoperă o lume de oportunități ca model de videochat în București la studioul Prime

Descoperă o lume de oportunități ca model de videochat în București la studioul Prime

Oricine dorește să fie independent financiar, să știe că are banii necesari pentru exact ce-i trebuie și fix atunci când îi trebuie. Ca femeie este mai greu să ai parte de beneficiile salariale pe care le au bărbații, mai ales în România, însă totuși nu este imposibil. Varianta model de videochat în București, orașul unde visele se împlinesc, poate fi soluția salvatoare pentru tine.

Cum arată avatarul celei care poate deveni model de videochat de succes

Dacă ești o femeie carismatică, independentă, deschisă la minte și avidă de succes, profesia de model de videochat de la studio este posibil cea potrivită pentru tine. Luând în mâini propriul destin și încetând să-i mai lași pe alții să-ți dicteze ce să faci, vei deveni mai sigură pe tine, mai încrezătoare în forțele tale și vei reuși să-ți creezi viața pe care ți-o dorești.

Îți dorești stabilitate financiară, un buget de care să dispui oricând ai nevoie și eventual și un cont de economii pentru zile negre? Ești sociabilă și open minded, caldă și carismatică? Vrei să fii independentă și liberă, și să lucrezi conform unui program flexibil, pentru a te ocupa și de pasiunile tale?

O soluție bună și la îndemâna ta este să aplici pentru un post de model videochat in Bucuresti. Avantajele luării unei decizii în acest scop sunt variate și cu siguranță vei bifa și tu mai multe pe lista ta de selectare a unei cariere satisfăcătoare. Citește mai departe și vei găsi inspirație pentru unde poți profesa în acest domeniu.

Oportunități de nerefuzat ca model de videochat în București la studioul Prime 

Studioul de videochat Prime din București este unul dintre cele mai ofertante studiouri de pe piață, oferind angajatelor sale exclusivitate și oportunități minunate. Vrei să știi despre ce este vorba pentru a aplica și tu la un job?

  • Salariu ofertant
  • Premii și cadouri
  • Consiliere și training

În primele 3 luni de zile, Studioul Prime oferă modelelor sale de videochat un salariu de 5000 de RON pe lună, totul pentru a garanta o stabilitate financiară și pentru a propulsa fetele să vrea mai mult, pe mai departe. În plus, există și un bonus de angajare pentru cele care calcă pragul studioului și rămân acolo. Este vorba despre 500$, bonus în prima lună de activitate acolo.

Se poate câștiga ceva în plus și pentru recomandările făcute prietenelor și cunoștințelor care se decid să se angajeze și ele la Prime Studios. Este vorba de încă 200$ după prima lună de activitate la locația din București.

Deja sună promițător din punct de vedere financiar, nu-i așa?

Pentru ca tu să devii cea mai bună versiune a ta, studioul de videochat din capitală oferă constant concursuri cu premii atractive. Mai mult decât atât, vei avea parte și de tratamente faciale sau corporale gratis, vouchere pentru a-ți crea o garderobă de top și intervenții cosmetice pentru a interveni cum dorești asupra înfățișării tale.

Ideea e ca modelul de videochat să se simtă bine în pielea sa și să aibă o încredere debordantă, deoarece asta se transmite mai departe.

În ceea ce privește formarea, aceasta se va face la fața locului de către traineri specializați care îți vor spune exact ce ai nevoie să știi și te vor ghida în lumea fascinantă a videochatului.

Tot ceea ce trebuie să îndeplinești tu este să ai peste 18 ani, să ai o voință tare și ambiția să reușești în tot ceea ce faci, pentru a-ți crea viața dorită.

Contact:

Piața Victoriei, București

0725 165 944

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini