Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire cutremurătoare pentru o mamă a trei copii după un test ADN. Cum a aflat că soțul ei este, de fapt, vărul său

Descoperire cutremurătoare pentru o mamă a trei copii după un test ADN. Cum a aflat că soțul ei este, de fapt, vărul său

Joseph și Celine / foto: Facebook

Celina și Joseph Quinones au trăit o poveste de dragoste care a început rapid și intens. Cei doi s-au îndrăgostit și, după doar patru luni de relație, au decis să se căsătorească. În anii ce au urmat, cuplul a devenit părinții a trei copii, iar viața lor părea perfectă. Însă, totul s-a schimbat în mod dramatic după ce Celina a făcut un test ADN pentru a descoperi mai multe despre istoria familiei sale. Rezultatele au dezvăluit un secret de familie șocant: Celina și Joseph erau verișori.

Decizia de a efectua testul ADN a fost determinată de dorința Celinei de a afla mai multe despre moștenirea sa genetică și originea familiei

„Am început să-mi doresc un test ADN pentru că am vrut să aflu mai multe detalii despre moștenirea mea – fiica mea are pielea foarte închisă la culoare, fiul meu are părul creț, iar copilul mijlociu are pielea deschisă la culoare, astfel că toată lumea mă întreba `Ce sunteți voi?` Nu am știut ce să răspund, cu excepția faptului că sunt americană”, a povestit Celine, în cadrul podcastului Love Don’t Judge.

Curiozitatea ei a dus-o să utilizeze un test de la 23andME, dar rezultatele au schimbat complet direcția vieții lor. Testul a arătat că ea și Joseph sunt verișori, veste care a venit ca un șoc teribil atât pentru ei, cât și pentru familia lor. Cuplul a realizat că există o legătură de rudenie între ei, iar descoperirea i-a lăsat îngroziți. Celina a descris senzația de repulsie și confuzie pe care a simțit-o în momentul în care a aflat:

„Când am realizat că suntem verișori pur și simplu mi s-a întors stomacul pe dos. M-am întrebat: `Oare trebuie să divorțăm? Cum vom mai putea să fim împreună?`”, a mai povestit Celina, care a mărturisit că, în cele din urmă, a decis să-și facă publică povestea pe TikTok.

Până la acel moment, nici unul dintre ei nu avusese cunoștință de legătura lor de rudenie

În ciuda faptului că s-au căsătorit având rudele și prietenii apropiați alături, nimeni nu și-a dat seama de această legătură de sânge. Se pare că o parte din explicație constă în faptul că bunica paternă a lui Joseph fusese adoptată, lucru pe care familia nu l-a știut sau nu l-a discutat în detaliu până atunci. Aceasta a făcut ca arborele genealogic să fie mai dificil de reconstruit, iar adevărul a rămas ascuns până la testul ADN.

După șocul inițial, Celina a decis să-și facă povestea cunoscută pe TikTok, unde a primit o mulțime de reacții din partea publicului. Povestea lor a stârnit un val de controverse, iar multe dintre comentarii au fost negative. Oamenii au pus la îndoială cum de nu și-au dat seama mai devreme de legătura lor de rudenie și s-au exprimat cu privire la efectele pe care această descoperire le-ar putea avea asupra copiilor lor.

Este atât de tulburător, de ce te-ai căsători cu vărul tău?”, „Seamănă atât de mult, cum de nu și-au dat seama?”, „Îmi pare rău pentru copii, sper că nu vor fi agresați”, „Mi-ar fi rușine dacă aș fi unul dintre acei copii”, au fost câteva dintre reacțiile lăsate de utilizatorii de internet. Unii au exprimat compasiune pentru copii, sperând că aceștia nu vor fi afectați negativ sau agresați din cauza situației părinților.

Cuplul a fost nevoit să facă față nu doar reacțiilor publicului, ci și întrebărilor cu privire la viitorul lor împreună. Celina și Joseph au trebuit să reflecteze la ce înseamnă pentru ei această descoperire și dacă aceasta va afecta relația lor de cuplu. În final, au decis să rămână împreună, considerând că legătura emoțională și familia pe care au construit-o sunt mai puternice decât legătura de rudenie dezvăluită de testul ADN. Cu toate acestea, decizia lor de a continua să fie împreună nu a fost acceptată de toată lumea, iar povestea lor rămâne un subiect sensibil și controversat.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: