Redactia.ro
Home » Stil de viață » Descoperire șocantă. O femeie a locuit zeci de ani într-o casă fără să-i știe secretul istoric

Descoperire șocantă. O femeie a locuit zeci de ani într-o casă fără să-i știe secretul istoric

GALERIE FOTO (6) Misterul unei case

Alexandra Poulos a știut întotdeauna că este ceva în neregulă cu casa în care a locuit când era doar o copilă. Însă, după mulți, femeia a descoperit că locuința părinților ei are un secret șocant care merită spus unei lumi întregi.

Zeci de ani a locuit într-o casă care avea un secret șocant

Alexandra Poulos, în vârstă de 46 de ani s-a mutat cu părinții ei când aceasta era doar o copilă, într-o reședință în stil colonial, din Pennsylvania în 1974. Deși ar fi trebuit să fie cel mai frumos loc pentru ea, aceasta a început să aibă vise ciudate, care au afectat-o de-a lungul anilor.

Alexandra a început să aibă același vis seară de seară, iar acest lucru a speriat-o foarte tare. Hotărâtă să le ceară ajutorul celor din familie și prietenilor, aceștia s-au arătat sceptici în fața poveștii Alexandrei.

În fiecare seară, fetița visa un hol imens și o ușă secretă, iar aceste lucruri au determinat-o pe Alexandra să caute răspunsuri pentru că simțea că ceva era în neregulă cu casa ei.

Timpul trecea, iar Alexandra nu găsea niciun răspuns la întrebările ei despre visele ei. Obosită să mai caute informații, fetița familiei Poulos a decis să își vadă de viața ei, lăsând în urmă toate cele întâmplate.

Descoperire șocantă după ani de zile

După ce mama sa a murit,  tatăl ei a decis să vândă locuința în care a copilări, dar nimeni nu avea curajul să o cumpere.  Atunci Alexandra s-a hotărât să caute secretul locuinței sale.

Femeia a știut mereu că în casa familiei sale se află un subsol, dar nu reușea să îl găsească. Până în momentul în care un vecin a confirmat faptul că există un asemenea loc, și după lungi căutări  Alexandra a observat că în podeaua din casa sa există o gaură ce permite accesul către un tunel și o cale ferată subterană.

După această descoperire, câțiva istorici i-au spus Alexandrei că acel loc le-au aparținut aboliționiștilor, adică celor care reprezentau mișcarea politică în favoarea desființării sclaviei persoanelor de culoar, iar această gaură era folosită pentru traficul de sclavi de către pro-aboliționiști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini