Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Descoperire uluitoare! Doi bărbați susțin că au găsit un tren plin cu aur din al Doilea Război Mondial

Descoperire uluitoare! Doi bărbați susțin că au găsit un tren plin cu aur din al Doilea Război Mondial

Descoperire uluitoare! Doi bărbați susțin că au găsit un tren plin cu aur din al Doilea Război Mondial

O legendă veche de 70 de ani este pe cale să fie confirmată, odată cu descoperirea făcută de doi bărbați în Polonia. Aceștia susțin că au descoperit un tren sub incripții naziste, care este plin cu aur.

Misterul din jurul acestui tren dispărut

Cei doi bărbați au depus o solicitare la un consiliu din Polonia, prin care declară că au găsit un tren care era dat dispărut de pe vremea celui de-al Doilea Război Mondial. Legenda spune că în timpul războiului, când armata roșie se îndrepta spre Varșovia, naziștii au umplut un tren cu aur și alte materiale prețioase și l-a trimis spre sud. Acesta a fost dat dispărut la scurt timp, iar vânătorii de comori nu au încetat să îl caute, sperând că vor găsi comoara și se vor îmbogăți.

Cei care au găsit trenul sunt doi bărbați, unul cetățean polonez, iar celălat german. Cererea respectivă a fost depusă în Polonia deoarece cei care găsesc comori pot păstra 10% din valoarea lor, potrivit legilor din acolo.

Avocații, armata, poliția și pompierii se ocupă de asta. Zona nu a fost niciodată săpată până acum și nu știm ce am putea găsi”, a declarat pentru Reuters Marika Tokarska, oficială în consiliul raional Walbrzych.

Două trenuri dispărute

Potrivit istoricilor locali, în regiune există, de fapt, două trenuri dispărute care ar avea încărcătură prețioasă.

În regiune avem de fapt două povești cu trenuri care cară aur”, a declarat pentru Radio Wroclaw Joanna Lamparska, istorică locală.

Aceasta a explicat și ce spune legenda: „Se presupune că unul se află sub un munte, iar celălalt undeva în jurul Walbrzych. Dar nimeni nu a văzut vreodată dovezi documentare care să confirme existența unor astfel de trenuri”.

Totuși, administrația locală din Walbrzych a refuzat să comenteze această chestiune și le-a cerut celor doi bărbați care spun că au găsit trenul să ofere locația exactă a acestuia, deoarece în zonă sunt mine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: