Redactia.ro
Home » Știri » Descoperirea făcută de medicii legiști în cazul Adelei, polițista care s-a sinucis în baia din Gara Strehaia. Ce au găsit pe mâna tinerei

Descoperirea făcută de medicii legiști în cazul Adelei, polițista care s-a sinucis în baia din Gara Strehaia. Ce au găsit pe mâna tinerei

Ies la lumină noi detalii cutremurătoare în cazul Adelei, polițista care a luat decizia de a pleca mult prea devreme dintre noi. Iată ce au găsit medicii legiști pe mâna tinerei de doar 25 de ani.

Viața Adelei a luat sfârșit în urma unui gest necugetat al tinerei de doar 25 de ani. Polițista s-a împușcat în baia gării din Strehaia, în timpul serviciului. Din nefericire, a fost găsită găsit-o într-o baltă de sânge la scurt timp după ce a apăsat pe trăgaciul pistolului pe care l-a avut în dotare. La aproape o săptămână de când și-a dat ultima suflare, medicii legiști au făcut noi dezvăluiri.

Ce au găsit medicii legiști pe mâna dreaptă a polițistei Adela

Trupul Adelei a ajuns la Medicina Legală, care au stabilit că tânăra polițistă a murit din cauza hemoragiei intracraniene. A intrat ulterior în stop cardio-respirator. Totodată, ies la lumină și alte detalii sfâșietoare privind moartea ei.

Medicii legiști au descoperit pe mâna dreaptă a polițistei praf de pușcă, dar și arsuri în zona acestei plăgi. Mai mult de atât, au fost prelevate mostre din fiecare organ al fetei pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanțe interzise înainte de a se sinucide.

Rezultatele vor ajunge abia peste câteva săptămâni, fiind un proces lung până când se va afla dacă aceasta consuma sau nu droguri, însă tânăra suferea de depresie și asta ar fi dus-o spre gestul șocant.

Polițista Adela, înmormânată în satul natal

Adela a fost înmormântată în satul natal, la finalul săptămânii trecute. Familiei și prietenilor încă nu le vine a crede că tânăra polițista a putut recurge la un asemenea gest. Potrivit apropiațiilor, tânăra ar fi fost complet schimbată în ultimele săptămâni. Era tot mai retrasă și nu mai vorbea cu nimeni. Acuza ceva dureri de cap, ar fi ajuns chiar și la neurolog.

Se pare că Adela se lupta de ceva timp cu depresia, iar cei dragi chiar au încercat să o ajute. Însă până la urmă, ce era mai rău s-a întâmplat. Adela s-a sinucis în baia gării din Strehaia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: