Redactia.ro
Home » Știri » Descoperirea făcută în urma autopsiilor făcute pe pacienți cu Covid-19. Cheia spre tratament

Descoperirea făcută în urma autopsiilor făcute pe pacienți cu Covid-19. Cheia spre tratament

Descoperirea făcută în urma autopsiilor făcute pe pacienți cu Covid-19

Medicul Cristian Stan a scris o carte despre cauzele morții din cauza coronavirusului. Acesta a dorit ca practicienii să înțeleagă mai ușor despre tot ce înseamnă virusul coronavirus și ce părți ale corpului afectează acesta.

Descoperirea făcută în urma autopsiilor făcute pe pacienți cu Covid-19. Cheia spre tratament

Profesorul universitar Cristian Stan, medic primar legist la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din București, a scris o carte despre cauzele morții COVID-19.

Motivul scrierii aceste cărți este, acela de a le oferi practicanților o înțelegere mai clară despre virusul COVID-19.

Cartea intitulată „Cauzele morții în practică medicală”, cuprinde observațiile și concluziile a 25 de ani de experiență în medicina legală, în care s-au efectuat mii de expertize medico-legale și autopsii din care 5.000 au fost cazuri dificile. Medicul a scris în cartea sa și autopsiile decedaților din cauza coronavirusului.

Potrivit unui interviu oferit pentru Libertarea.ro, Cristian Stan a declarat că a făcut trei autopsii pe decedații confirmați prin test cu noul coronavirus, și alte patru autopsii pe morții care au avut test negativ.

Totodată, medicul legist a subliniat faptul că de-a lungul anilor a efectuat peste 15.000 de morți, motiv pentru care susține că decedații din cauza coronavirusului arată altfel decât cei care au murit din alte cauze.

Decedații din cauza COVID-19 au plămânii plini cu apă

Conform medicului legist, Cristian Stan, plămânii morților COVID-19 au plămânii plini cu apă, vasele mici de sânge sunt inflamate, iar microtrombozele sunt colectate în filtrul pulmonar sau chiar au blocat aparatele de dializă la pacienți cu insuficiență renală.

„Pe scurt, acest virus produce din start o inflamație a vaselor mici de sânge, care conduce la scăderea debitului de sânge, respectiv oxigen și totodată produce mici cheaguri de sânge ce ajung în plămâni, inimă, creier cu consecințe grave, infarct sau accident vascular cerebral. Acești trombi diseminați au un rol major în severitatea bolii și apariția decesului. Aici cred că poate fi una dintre cheile pentru găsirea tratamentului pentru infecția cu acest virus foarte agresiv”, a spus medicul legist.

La final, medicul legist a declarat că COVID-19 este o boală virală, precum gripa, dar coronavirusul are o caracteristică foarte importantă, și anume:virusul se duce în plămâni și în vasele de sânge și de aici se formează boala care ucide tot în calea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: