Redactia.ro
Home » Știri » Descoperirea științifică care ar putea schimba omenirea. Anunțul este așteptat de întreaga lume

Descoperirea științifică care ar putea schimba omenirea. Anunțul este așteptat de întreaga lume

Descoperirea științifică care ar putea schimba omenirea.

Descoperirea științifică care ar putea schimba omenirea. Fundația Națională pentru Știința din SUA au făcut o descoperire in centrul galaxie noastre. Cu ajutorul telescopului, specialiști au găsit ceva revoluționar, iar anunțul este așteptat de întreaga lume. Această descoperire ar putea schimba omenirea.

Descoperirea științifică care ar putea schimba omenirea. Anunțul este așteptat de întreaga lume

Statele Unite ale Americii au făcut o descoperire spectaculoasă despre Calea Lactee. Fundația Națională pentru Știința din SUA a anunțat că va transmite in direct noile descoperiri despre Calea Lactee. NFS a făcut o descoperire în Calea Lactee, cu ajutorul telescopului, iar totul va fi anunțat astăzi, 12 mai, la ora 16.00. Conform specialiștolor, Pământul face parte dintr-o galaxie spirală numită Calea Lactee, iar în centrul său s-ar afla o gaură neagră super-mare. Această gaură în jurul căreia se învârte lumea se numește Săgetător A sau Sgr A. Aceasta este foarte mare, de aproximativ 4,6 milioane de ori mai masivă decât soarele nostru. Pentru a face o comparație, soarele este atât de mare încăt ar încăpea 1,3 milioane de planete Pământ.

Karen Marrongelle , șeful operațional al NFS, va susține o conferință de presă, joi, la Washington, pentru a face un anunț oficial legat de Calea Lactee. În cadrul acesteia, cercetătorii vor da detalii în legătura cu descoperirea revoluționară.

„Găurile negre sunt formațiuni extrem de dense, cu o gravitație atât de mare încât niciun fel de radiație electromagnetică inclusiv lumina  nu poate evada dintr-un astfel de spațiu. Au fost prezise de Teoria relativității generale a lui Albert Einstein, conform căreia o masă suficient de compactă poate deforma continuum-ul spațio-temporal pentru a forma o gaură neagră”, se arată pe site-ul NFS.

Potrivit Fundației Naționale Științifice din SUA, prima imagine a unei găuri negre super-masive a fost realizată în 2019 de Event Horizon. Aceasta este denumirea care desemnează mai multe de radiotelescoape terestre interconectate la scara planetară. Imagine dezvăluie formațiunea plasată în centrul Galaxiei Messier 87. Messier 87 a devenit prima gaură neagră fotografiată vreodată. Galaxia M87 se află la aproximativ 54 milioane de ani lumină distanță de Pământ și poate fi de până la 6 miloiarde de ori mai masivă decât Soarele.

Câteva semne arată că NSF și EHT plănuiesc să dezvăluie o imagine a găurii noastre negre locale. Acest anunț fără precedent va avea loc pe 12 mai 2022, fiind transmis în direct pe site-ul NSF. În timpul evenimentului, vor vorbi mai mulți experți, inclusiv cercetători, astrofizicieni și profesori de la unele dintre cele mai importante organizatii din țară. informează slashgear.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: