Redactia.ro
Home » Știri » Descoperirea surprinzătoare din frigiderul unui bucureștean. Chiar și polițiștii au rămas fără cuvinte

Descoperirea surprinzătoare din frigiderul unui bucureștean. Chiar și polițiștii au rămas fără cuvinte

barbat arestat

Descoperire surprinzătoare în frigiderul unui bărbat din Capitală. Ce au găsit oamenii legii în bucătăria acestuia. Individul riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor în urma perchezițiilor care au avut loc în locuința lui din București.

Descoperirea surprinzătoare din frigiderul unui bucureștean. Riscă să ajungă în spatele gratiilor

În urma unei percheziții efectuate în locuința unui bărbat din Capitală, polițiștii au descoperit peste două kilograme de droguri, dintre care o parte se aflau ascunse în frigiderul din bucătărie. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor atunci când au descoperit cantitatea impresionantă de droguri.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT au făcut în cursul zilei de joi, 30 martie, o percheziție în locuința unui bărbat din București bănuit de trafic de droguri de mare risc. Conform polițiștilor, în perioada ianuarie-martie 2023, suspectul ar fi deținut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri de mare risc, o parte din aceasta fiind comercializată în municipiul București.

În urma perchezițiilor desfășurate la locuința bărbatului, polițiștii au găsit 1,1 kilograme de ketamină, un kilogram de amfetamină, ascunsă în congelatorul frigiderului, 80 de grame de cocaină, aproximativ 300 de comprimate ecstasy, o cantitate mare de substanță psihoactivă sub formă de cristale, precum și mai multe timbre impregnate cu LSD. Valoarea totală a drogurilor găsite în locuința bărbatului se ridică la aproximativ 60.000 de euro, conform polițiștilor. Polițiștii au ridicat din casa bărbatului și mai multe sume de bani pe care le-ar fi obținut în urma comercializării substanțelor interzise.

Polițiștii au găsit și bani obținuți în urma vânzării drogurilor

În plus față de cantitatea de droguri, în urma percheziției efectuate în locuința bărbatului din Capitală, au fost găsiți și ridicați 61.600 de lei, 300 de euro și 100 de USD. Vineri, poliția va face o propunere de arestare preventivă a bănuitului pentru 30 de zile, sesizând judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: