Redactia.ro
Home » Știri » Deși nu avea probleme de sănătate, o fată de 15 ani din Satu Mare s-a simțit rău, nu a mai mers la școală și a murit la spital, după ce a făcut stop cardio-respirator. „Ne e greu să vedem de azi banca ta goală…”

Deși nu avea probleme de sănătate, o fată de 15 ani din Satu Mare s-a simțit rău, nu a mai mers la școală și a murit la spital, după ce a făcut stop cardio-respirator. „Ne e greu să vedem de azi banca ta goală…”

Deși nu avea probleme de sănătate, o fată de 15 ani din Satu Mare s-a simțit rău, nu a mai mers la școală și a murit la spital, după ce a făcut stop cardio-respirator. „Ne e greu să vedem de azi banca ta goală...”

Deși nu era cunoscută cu probleme de sănătate, o fată de 15 ani din Satu Mare s-a simțit rău, nu a mai mers la școală și a murit la spital, în urma unui stop cardio-respirator. Iată care este povestea Ștefaniei, ce spun cei apropiați, dar și medicii.

Deși nu avea probleme de sănătate, o fată de 15 ani din Satu Mare s-a simțit rău, nu a mai mers la școală și a murit la spital, după ce a făcut stop cardio-respirator. „Ne e greu să vedem de azi banca ta goală…”

Vestea morții Ștefaniei a fost ca o undă de șoc printre cei dragi, printre profesori și elevi. Ei au lăsat mesaje pe rețelele de socializare. Nu o vor uita, spun ei. O descriu ca fiind un copil mereu cu zâmbetul pe buze.

„Am fi vrut să rămâi în mijlocul nostru, dar Dumnezeu a avut un alt plan. Am fi vrut să cânți alături de noi, la sfârșitul clasei a 8-a, dar de azi vei cânta în ceruri. Am fi vrut să mai povestim, să facem ghidușii, să facem poze, să mergem un excursii, dar de azi tu ne privești de Sus! Rămas bun, draga noastră colega și eleva, Stefania, este greu sa înțelegem ce s-a întâmplat, ne e greu sa vedem de azi banca ta goala! Vei rămâne mereu în sufletul și amintirea noastră! Te vom iubi mereu! Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace!”, este unul dintre mesaje.

Deși nu era cunoscută cu probleme de sănătate, la doar 15 ani, Ștefania a făcut stop cardio-respirator. Adolescenta era elevă la Școala Gimnazială Doba din Satu Mare. Ea a început să se simtă rău, iar marți a mers la școală pentru ultima dată. Ulterior, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Satu Mare, unde a murit, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

„În data de 18.01.2023, ora 15.21, s-a pezentat la Unitatea de Primire Urgență o minoră în vârstă de 15 ani cu următoarele semne de detresă cardio-respiratorie: slăbiciune, paloare, tahicardie, saturație oxigen 88%. A fost preluată de echipa de Urgențe majore și intubată, primele investigații pledând pentru un cord pulmonar acut și suspiciune de tromboembolism pulmonar, motiv pentru care se recurge la manevra de tromboliză. În ciuda eforturilor conjugate ale echipei multidisciplinare (pediatru, cardiolog, terapie intensivă) de susținere a funcțiilor vitale, starea generală a pacientei se alterează galopant, survenind un stop cardiorespirator resuscitabil. La aproximativ 30 minute, ora 19.10, intervine decesul, urmare a celui de-al doilea stop cardiorespirator, din păcate, iresuscitabil de această dată. Autopsia și examenul antomopatologic aferent urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au condus la deces”, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean Satu Mare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: