Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire mare în showbizul românesc! Au pus cruce poveștii de iubire, după mai bine de 4 ani: ”Nu vreau să fac asta”

Despărțire mare în showbizul românesc! Au pus cruce poveștii de iubire, după mai bine de 4 ani: ”Nu vreau să fac asta”

GALERIE FOTO (2) Jo și Juno

Lumea showbizului românesc a fost  luată prin surprindere de o despărțire neașteptată. Doi dintre cei mai iubiți artiști de la noi au luat decizia de a pune cruce peste relația lor care durează de mai bine de 4 ani. Fanii au rămas șocați când au aflat despre asta.

Povestea lor de dragoste a fost departe de a fi una liniară și lipsită de provocări. Împreună de mai mulți ani, cei doi artiști au traversat numeroase despărțiri și împăcări, creând un tablou complex al unei relații marcate de pasiune și instabilitate. Recent, însă, au hotărât să își urmeze căile separat.

Jo și Juno s-au despărțit

Despărțirea dintre Jo și Juno a stârnit valuri de speculații și curiozitate în rândul fanilor, marcând încă un episod tumultuos din povestea lor de dragoste plină de înălțimi și căderi. După ce s-a tot zvonit că relația lor nu mai este la fel de solidă, Jo a confirmat oficial despărțirea și a adus în prim-plan primele declarații despre acest subiect delicat.

În declarațiile oferite presei, Jo a confirmat că despărțirea a avut loc cu ceva timp în urmă și că nu se gândește la posibilitatea unei împăcări ulterioare. Artista și-a exprimat dorința de stabilitate în relație, subliniind că nu mai dorește să parcurgă ciclul nesfârșit al despărțirilor și reconcilierilor care a caracterizat ultima perioadă a relației lor tumultuoase. Prin această hotărâre, Jo își propune să se concentreze asupra propriei evoluții personale, considerând că este momentul să-și acorde timp și atenție.

„Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună (…) Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (…)

Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea”, a declarat Jo, în podcastul moderat de Jorge.

În ce relații au rămas ce doi

În ciuda separării, Jo a subliniat că va păstra mereu un loc special în inima sa pentru Juno, exprimând un sentiment de iubire continuă și respect reciproc. Totuși, artista a recunoscut că nu mai putea continua într-o relație caracterizată de ciclicitatea despărțirilor și împăcărilor, simțind nevoia unei pauze pentru reflecție și autodescoperire.

Interesant este faptul că, atunci când a fost întrebată despre motivul exact al despărțirii, Jo a respins ideea de a atribui vina cuiva dintre cei doi protagoniști ai acestei drame sentimentale. Ea a subliniat că decizia de a se despărți nu a fost cauzată de un comportament specific sau de o greșeală a unuia dintre parteneri, ci a fost rezultatul unei conștientizări comune că drumurile lor trebuie să se despartă.

„Îl iubesc și o să îl iubesc toată viața mea, e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc, dar am nevoie să mă adun un pic și să fiu cu mine, mă pierdeam din ce în ce mai tare. Uitasem complet, nu mă mai găseam deloc, nu e ok. Nimeni nu a greșit cu nimic ca să trecem prin asta”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: