Redactia.ro
Home » Știri » Despărțire șoc în showbiz. Jador și Oana Ciocan și-au spus adio

Despărțire șoc în showbiz. Jador și Oana Ciocan și-au spus adio

Relația dintre Jador și Oana Ciocan, care părea una promițătoare și plină de iubire, a ajuns la un sfârșit neașteptat. Cei doi, care păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și aveau planuri de viitor mari, inclusiv căsătoria și întemeierea unei familii, și-au spus adio după doar câteva luni de relație. Anunțul despărțirii a fost făcut de Jador, cunoscutul cântăreț de manele, într-un live pe TikTok.

Despărțirea a venit ca o surpriză pentru fanii cuplului, care îi vedeau ca pe un exemplu de dragoste adevărată. După ce și-a șters pozele cu Oana de pe rețelele de socializare, Jador a confirmat oficial că nu mai formează un cuplu cu Oana Ciocan. Anunțul a fost făcut în cadrul unui live pe TikTok, unde artistul părea vizibil afectat de această separare.

Jador și Oana Ciocan, s-au despărțit

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”, a declarat Jador, lăsând să se vadă că separarea nu a fost una ușoară pentru el.

În timpul transmisiunii live, cântărețul a fredonat versurile unei piese triste, al cărei mesaj sugera durerea despărțirii: „Noaptea nu am somn, că plâng de al tău dor./ Oare nu ți-e bine, te mai gândești la mine?!/ Nu mai am pe nimeni aproape de mine, te-am avut numai pe tine./ Cine te mai alintă sau măcar să spună la culcare noapte bună?”

Ce spunea în urmă cu ceva timp tatăl lui Jador

Deși relația dintre Jador și Oana Ciocan părea să fie una serioasă, cu planuri de căsătorie, tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, nu părea să fie convins de soliditatea acesteia. Într-un interviu acordat Playtech.ro, el a mărturisit că, deși are o părere bună despre Oana, nu este pentru prima dată când Jador vorbește despre căsătorie cu o iubită.

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală!

Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore. Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta”, a declarat Romeo Dumitrache.

Jador și Oana Ciocan aveau planuri de viitor. Voiau să se căsătorească și să întemeieze o familie

Anunțul despărțirii a venit ca un șoc pentru fani, mai ales că Jador dezvăluise că deja a cerut-o în căsătorie pe Oana. Însă, relația lor a avut un final neașteptat și trist.

Despărțirea a avut un impact vizibil asupra lui Jador, care a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă și că își găsește alinarea în mâncare. Fanii au reacționat cu mesaje de susținere, încurajându-l să treacă peste acest moment greu.

În ciuda despărțirii, viața merge mai departe pentru ambii protagoniști. Jador continuă să fie activ pe rețelele de socializare și în cariera sa muzicală, iar Oana Ciocan își vede de viața ei, deși nu a făcut comentarii publice despre despărțire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: