Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire surpriză în showbizul românesc! Anamaria Prodan și-a luat adio de la Flavius Nedelea: ”Călătoria a luat sfârșit”

Despărțire surpriză în showbizul românesc! Anamaria Prodan și-a luat adio de la Flavius Nedelea: ”Călătoria a luat sfârșit”

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan s-a despărțit de iubit

Showbizul românesc a primit astăzi o lovitură neașteptată, după ce a fost anunțată despărțirea dintre Anamaria Prodan și iubitul său, Flavius Nedelea. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ la numai o lună de la momentul în care cei doi au luat decizia de a se afișa în public.

După scandalul răsunător cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan părea că și-a găsit liniștea și alinarea în brațele unui bărbat adevărat. Cei doi se simțeau destul de bine împreună, iar impresara mărturisea că este în culmea fericirii. Totuși, astăzi vestea despărțirii a lovit în plin pe toată lumea.

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan s-au despărțit!

Despărțirea a fost anunțată prima dată pe contul de socializare al lui Flavius Nedelea care a postat o fotografie la Story, cu un mesaj emoționant. Bărbatul mărturisește că a avut parte de o experiență unică alături de Anamaria Prodan, dar care a luat sfârșit. Totuși, acesta promite că îi va fi alături de-a lungul timpului, oricând va avea nevoie.

“ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENA PE VIATA. Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericire în univers. Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și e tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever”, a scris Flavius Nedelea.

Flavius Nedelea a anunțat despărțirea
Flavius Nedelea a anunțat despărțirea

Ce a spus Anamaria Prodan despre despărțirea de Flavius

Răspunsul impresarei nu a întârziat să apară, mai ales că aceasta este destul de activă pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Reghe a postat aceeași imagine, dar cu un mesaj diferit pentru bărbatul alături de care a avut parte de momente unice. Se pare că Anamaria nu are decât cuvinte de laudă la adresa lui Flavius, despre care spune că este un bărbat din toate punctele de vedere.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet pentru suflet încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag forever!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan i-a dat replica
Anamaria Prodan i-a dat replica

Cine este Flavius Nedelea

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au decis să se separe. Chiar dacă relația lor nu a avut succes, identitatea bărbatului a fost clarificată în acest timp. Persoana cu care fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a avut o relație timp de aproape o lună este un antreprenor prosper, cu o diferență de vârstă de 8 ani față de atractiva impresară. De asemenea, originar din Tulcea, Flavius Nedelea deține mai multe afaceri imobiliare în Constanța și un hotel de lux în Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: