Redactia.ro
Home » Știri » Detalii ascunse din viața lui Costel Corduneanu. Legătura dintre interlop și mafia din Rusia

Detalii ascunse din viața lui Costel Corduneanu. Legătura dintre interlop și mafia din Rusia

Secretele lui Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu, cunoscut în lumea interlopă drept „Ștefan cel Mare al Moldovei” și lider al clanului Corduneanu din Iași, a încetat din viață astăzi, 15 aprilie, lăsând în urmă o istorie complexă, atât în lumea sportului, cât și în cea a infracțiunilor. Decesul său pune capăt unei vieți marcate de succese sportive neașteptate și de conexiuni periculoase cu mafia rusă.

Cariera sportivă a lui Costel Corduneanu

Înainte de a deveni un nume cunoscut în cercurile interlope, Costel Corduneanu a avut o carieră impresionantă în sport. Originar din Iași, acesta a fost un luptător de talie mondială, reușind să obțină titlul de campion mondial la cadeți și să se claseze printre cei mai buni la două ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice. A participat la Barcelona în 1992, unde a obținut locul 9 și la Atlanta în 1996, clasându-se pe locul 14. Fratele său, Gheorghe Corduneanu, a fost, de asemenea, un olimpic, ocupând locul șaptelea la lupte libere în categoria de 48 kg în cadrul aceleiași ediții a Jocurilor Olimpice.

Legăturile cu mafia rusă

Pe lângă realizările sale sportive, Costel Corduneanu a fost cunoscut pentru legăturile sale cu mafia rusă. Se spune că i s-a oferit oportunitatea de a deveni membru cu drepturi depline al acestei organizații temute, un „hoț în lege” (vor v zakone), rol în care ar fi trebuit să reprezinte interesele mafioților ruși pe teritoriul României. De asemenea, pe umerii săi erau tatuate celebrele stele specifice hoților în lege, simboluri ale statutului său în această lume întunecată.

Problemele de sănătate din ultimii ani

Ultimii ani din viața lui Costel Corduneanu au fost umbriți de probleme de sănătate serioase. La începutul lunii martie a acestui an, a fost la un pas de moarte, dar a supraviețuit datorită unei intervenții chirurgicale la inimă. Nu mult timp după aceasta, a suferit o hemoragie internă, dar din nou a fost salvat în ultima clipă de medici. Starea sa de sănătate a continuat să se deterioreze, culminând cu decesul său în această dimineață.

Moartea lui Costel Corduneanu lasă un gol în lumea interlopă din România și ridică întrebări despre viitorul clanului Corduneanu. Mesajele de condoleanțe au început să apară pe rețelele sociale, membrii familiei exprimându-și tristețea și respectul pentru un om care, în ciuda vieții sale tumultuoase, a lăsat o amprentă de neșters în istoria locală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: