Redactia.ro
Home » Știri » Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul tragic al tinerei de 19 ani din Republica Moldova. Cine este principalul suspect

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul tragic al tinerei de 19 ani din Republica Moldova. Cine este principalul suspect

Tânăra ucisă în Republica Moldova. Sursă foto: Facebook

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul tragic al tinerei de 19 ani din Republica Moldova, găsită fără suflare în Orhei. Potrivit raportului Institutului de Medicină Legală (IML), Ana a fost supusă unor chinuri groaznice înainte de a fi ucisă.

Ana, o tânără de doar 19 ani, care avea în plan să devină învățătoare și urma să devină mamă, a fost victima unei morți cumplite. Conform raportului IML, tânăra a fost torturată și violată înainte de a fi ucisă. În timpul zilei în care a dispărut, Ana se întorcea acasă de la Colegiul Pedagogic, unde își desfășura cursurile și oferea meditații copiilor. Ultima ei destinație înainte de dispariție era casa unui băiețel la care oferea meditații.

A fost torturată înainte să moară

Pe corpul Anei, medicii au descoperit semne ale torturii, cum ar fi arsuri de țigară și multiple înțepături de ace. Conform legiștilor, ea a fost sufocată și bătută până la moarte de către agresorul ei. Se pare că în ziua fatidică, o altă tânără a reușit să scape din mașina criminalului, observând ceva suspect. Cu toate acestea, nu este clar dacă acest incident a avut loc înainte sau după ce Ana a urcat în mașină.

Principalul suspect în acest caz este un bărbat în vârstă de 45 de ani, fost polițist și gardian de penitenciar. Persoanele din comunitate îl descriu ca fiind un om dur și temut, care obișnuia să folosească violența împotriva majorității oamenilor din sat.

Mama Anei, despre ultima discuție cu fiica ei

Mama Anei a povestit că ultima conversație pe care a avut-o cu fiica ei a fost înainte ca aceasta să plece la meditații. Ana i-a spus mamei sale că tocmai a luat masa și că se odihnește. Nimic nu prevestea tragedia care urma să se abată asupra lor.

„A mâncat și a zis că se odihnește. La ora 3 mi-a zis: mă duc la băiețelul acela să fac meditație. De atunci n-am mai vorbit”, a declarat mama Anei pentru Life Moldova.

După această conversație, Ana nu a mai răspuns la apeluri sau mesaje, ceea ce a determinat-o pe mama ei să alerteze poliția și să o declare dispărută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: