Redactia.ro
Home » Știri » Detalii cutremurătoare ies la iveală, la un an de când Monica a fost aruncată de la etaj, însărcinată fiind. Ce a făcut în penitenciar iubitul ei, cel acuzat că a ucis-o

Detalii cutremurătoare ies la iveală, la un an de când Monica a fost aruncată de la etaj, însărcinată fiind. Ce a făcut în penitenciar iubitul ei, cel acuzat că a ucis-o

Sebastian este acuzat că și-a ucis iubita însărcinată. Avocat de profesie, bărbatul ar fi aruncat-o de la balcon pe Monica, partenera lui care urma să-i aducă pe lume copilul. Femeia a fost găsită în fața blocului, în lenjerie intimă, fără suflare. Cel care a ucis-o este după gratii. Ce detalii cutremurătoare ies la iveală la un an de la crimă.

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Sebastian era avoat de profesie, asta până când să fie băgat după gratii. Bărbatul este acuzat că și-a ucis iubita însărcinată, după o ceartă. Monica a fost găsită fără viață, în lenjrie intimă, în fața blocului unde locuia. Bărbatul este  găsit vinovat de omor calificat și riscă între 15 și 25 de ani de închisoare. De curând, s-a aflat faptul că acesta s-a însurat în penitenciar, cu o studentă. Se pare că viața merge înainte, chiar dacă el este acuzat și închis pentru faptul că și-ar fi ucis cu sânge rece mama copilului său nenăscut. Deși este posibil ca acesta să stea ani buni după gratii, se pare că noua lui parteneră nu are nimic împotrivă să-l aștepte.

Acesta s-a căsătorit cu o femeie de 30 de ani, din Vaslui, studentă la Drept. Căsătoria a fost oficializată în cadrul penitenciarului asta pentru că presupusul criminal a fost mutat aici, din arest, imediat după ce a fost trimis în judecată. Bărbatul este momentan judecat, şi este posibil să nu beneficieze de aceleaşi drepturi ca un deţinut care execută pedeapsa în regim deschis sau semideschis, scrie Ziarul de Iași.

Monica era avocată stagiară și avea toată viața înainte. Tânăra era însărcinată și urma să devină mamă. În urmă cu un an, pe 18 iunie 2021, Monica C. era găsită fără viață în fața blocului, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. După cercetările făcute de oamenii legii, iubitul ei, avocat de meserie, era acuzat de omor calificat. Monica ar fi fost întâi sugrumată și apoi aruncată de la etaj. Cei doi se certaseră înainte ca femeia să fie ucisă. Vecinii au auzit zgomotul uriaș și au văzut-o pe Monica fără viață, în fața blocului.

Ce spun procurorii

La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. şi art. 189 al. 1 lit. g) C.p. rap. la art. 199 al. 1 C.p. Inculpatului i-au fost aduse la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţia, în conformitate cu prevederile art. 309 C.p.p.

Faţă de inculpat a fost luată măsură reţinerii pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat către Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini