Redactia.ro
Home » Știri » Detalii cutremurătoare în cazul celor doi soți morți la Gura Portiței. Toți știau că Viorel era violent față de soția sa

Detalii cutremurătoare în cazul celor doi soți morți la Gura Portiței. Toți știau că Viorel era violent față de soția sa

gura portitei

Noi detalii ies la iveală în cazul cutremurător care a avut loc la Gura Portiței. Cei doi soți găsiți fără viață păreau să aibă o un trai frumoas, lipsit de griji. Cu toate acestea, dincolo de ușile închise, realitatea din viața Violetei era departe de a fi lipsită de provocări și nu era nici pe departe atât de roz pe cât am putea crede! Iată detaliile!

Noi detalii despre cazul cutremurător de la Gura Portiței

Duminică, trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit, în timp ce la aproximativ două kilometri depărtare de complexul unde cei doi erau cazați, soția sa a fost găsită și ea decedată, prezentând răni în zona gâtului, conform informațiilor furnizate de Tulcea Noastră. Potrivit Ziarului de Iași, cuplul, identificat ca fiind Viorel și Violeta, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea reședința în comuna Todirești din județul Iași.

Cei doi se aflau într-o unitate de cazare și trebuiau să părăsească locația duminică la prânz. În dimineața acelei zile, cadavrul bărbatului a fost descoperit pe plajă, în timp ce autoritățile, inclusiv polițiștii și echipele de salvare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au identificat corpul femeii la aproximativ două kilometri distanță de complex.

Conform declarațiilor unui membru al familiei, se pare că Viorel era implicat în acte de violență repetate împotriva femeii care îi dăduse naștere la trei copii. Cuplul se afla într-o serie de confruntări, unele dintre ele legate de aspecte financiare, iar surse sugerează că bărbatul ar fi fost supus chiar unei internări în cadrul instituției Socola. Cu toate acestea, informațiile cu privire la această internare nu au fost încă confirmate de către personalul medical de acolo.

Viorel ar fi planificat cu atenție uciderea soției sale

Cuplul căsătorit avea reședința în comuna Todirești și împreună crescuseră trei fiice. Una dintre ele se stabilise în Anglia după căsătorie, alta planuia să se căsătorească în anul următor, iar cea mai mică se afla încă sub acoperișul familial, conform informațiilor furnizate de ZiaruldeIasi. Viorel muncea la o companie producătoare de vinuri, în timp ce soția sa era casnică. Cei doi soți aleseseră să petreacă un sejur în stațiunea Gura Portiței și urmau să elibereze camera în jurul prânzului. Totuși, când ora nu eliberării camerei nu a fost respectată, personalul complexului a bănuit că se petrecea ceva suspect.

Câteva ore mai târziu, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit pe plajă, îmbrăcat doar în slip și ciorapi. La o distanță de numai 2 kilometri, a fost găsit și cadavrul soției sale, prezentând mai multe urme de violență. Medicii legiști au constatat că Violeta încercase să lupte pentru supraviețuire după ce soțul ei a planificat să-i curme zilele. Echipele de investigație suspectează că Viorel ar fi avut planuri de a comite această crimă, făcând din acest incident un act premeditat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: