Redactia.ro
Home » Știri » Detalii incredibile! Mesajul șocant de pe tricoul șoferului de 19 ani care a izbit opt oameni în plin la 2 Mai

Detalii incredibile! Mesajul șocant de pe tricoul șoferului de 19 ani care a izbit opt oameni în plin la 2 Mai

GALERIE FOTO (4) Vlad Pascu se confruntă cu simptomele sevrajului după gratii. Trece prin stări de plâns, manifestă agresivitate și are o singură cerință constantă

Detalii incredibile! Mesajul șocant de pe tricoul șoferului de 19 ani care a izbit opt oameni în plin la 2 Mai

Mesajul șocant de pe tricoul șoferului de 19 ani care a izbit opt oameni în plin la 2 Mai

Un tragic accident rutier petrecut sâmbătă dimineața în localitatea 2 Mai a lăsat în urmă două vieți pierdute și o comunitate în șoc.  Matei-Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, aflat sub influența drogurilor, a intrat în plin într-un grup de tineri care se deplasau pe carosabil, lăsând în urmă tragedie și suferință.

Într-una dintre fotografiile postate pe rețelele de socializare, tânărul apare îmbrăcat într-un tricou roșu cu un mesaj tulburător inscripționat pe el, scris în limba engleză: „Drugs are my life” (Drogurile sunt viaţa mea). Această imagine dezvăluie o latură întunecată a tânărului și ridică întrebări despre ce l-a condus la această alegere de viață.

Sursa foto: Antena 3

Dosar de cercetare penală în urma tragediei

După accident, șoferul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior în Vama Veche de către polițiști. La momentul capturării, el nu conștientiza exact ce s-a întâmplat, din cauza stării sale de intoxicație cu droguri. Mai mult, acesta conducea mașina în continuare, punându-și în pericol atât viața sa, cât și pe cea a altor participanți la trafic.

Rezultatele testului de droguri au dezvăluit că tânărul era pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină, ceea ce demonstrează gradul semnificativ de intoxicație. Această combinație de substanțe psihotrope poate avea efecte devastatoare asupra capacității de a conduce în siguranță și poate duce la consecințe tragice, așa cum s-a întâmplat în acest caz.

Accidentul a dus la moartea unei tinere de 20 de ani și a unui tânăr de 21 de ani, în vârstă în floarea vieții, și la rănirea altor trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani. Polițiștii au inițiat un dosar de cercetare penală, investigând infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa foto: Antena 3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: