Redactia.ro
Home » Știri » Cine a ucis-o pe Doina Jurcă?! Detalii șocante în cazul doctoriței de 31 de ani care și-a găsit sfârșitul în Franța

Cine a ucis-o pe Doina Jurcă?! Detalii șocante în cazul doctoriței de 31 de ani care și-a găsit sfârșitul în Franța

Doina Jurcă a fost ucisă la 31 de ani.

Cazul tragic al doctoriței Doina Jurcă, în vârstă de 31 de ani, originară din Galați, găsită înjunghiată într-un apartament din Franța, a luat o întorsătură îngrijorătoare. În timp ce familia și prietenii încă se luptă cu șocul pierderii neașteptate, noi detalii tulburătoare ies la iveală.

Doina Jurcă se afla în Franța pentru a-și pregăti examenul de rezidențiat, un pas esențial în cariera sa medicală. Visul tinerei de a deveni medic cardiolog s-a prăbușit brutal atunci când a fost găsită moartă în apartamentul închiriat prin intermediul platformei Airbnb, la doar două ore după ce s-a cazat.

Potrivit procurorului general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, Doina a murit în urma unor răni provocate prin înjunghiere. Detaliile șocante ale acestei tragedii încă sunt subiectul unei anchete în desfășurare.

De ce a fost ucisă Doina Jurcă

Logodnicul doctoriței, Cosmin Ungureanu, a adus detalii cutremurătoare la lumină. El susține că principalul suspect este un cetățean francez, care a fost reținut de autorități. Înfricoșătoarea motivație a atacului a fost tâlhăria. Bijuteriile tinerei, inclusiv lanțul și inelul de logodnă, au fost recuperate de poliție de la presupusul criminal.

Cu un suflet sfâșiat, Cosmin Ungureanu a mărturisit că trăiește un coșmar și că nu își dorește nimănui să simtă așa ceva. Împreună cu fratele doctoriței, s-au deplasat imediat în Franța pentru a repatria trupul neînsuflețit al Doinei.

„Nu pot să cred. Este incredibil, trăiesc un coșmar. Nu doresc nimănui să simtă așa ceva… Nu pot să cred, nu pot să cred”, a declarat logodnicul într-un moment de copleșire emoțională.

Familia și prietenii Doinei sunt devastați de durere

Șocați de tragedie, prietenii și colegii de facultate ai Doinei Jurcă au transmis mesaje de durere și regret. Aceasta era percepută ca o persoană bună, mereu cu zâmbetul pe buze și gata să ajute pe oricine.

„Doina, colega mea de bancă din liceu, mai apoi colegă de facultate. Nu pot să accept această veste: atât de apăsătoare pentru toți cei care te-au cunoscut. În memorie revăd și derulez toți acești ani plini de amintiri: atât de dinamică, atât de fericită, atât de sociabilă”, a scris o colegă de facultate.

Profesorii Doinei au exprimat tristețea lor și au menționat că aceasta va rămâne în inimile lor ca un spirit strălucitor și promițător al facultății de medicină.

„Doina va rămâne în inimile noastre ca un spirit strălucitor și promițător al facultății de medicină. Înțelegem profund pierderea imensă pe care o resimte familia, iar comunitatea academică este alături de ea în aceste clipe dureroase. Rămâne să vindeci acum rănile îngerilor…”, a menționat dr. Alexandru Nechifor, profesorul Doinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: