Redactia.ro
Home » Știri » Devastat de durere, Constantin Enceanu ia decizia după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „M-am certat cu Dumnezeu pentru el”

Devastat de durere, Constantin Enceanu ia decizia după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „M-am certat cu Dumnezeu pentru el”

Devastat de durere după pierderea fulgerătoare a bunului său prieten, Constantin Enceanu a luat o decizie foarte grea, la scurt timp după lui Petrică Mîțu Stoian!

Moartea lui Petrică Mîțu-Stoian a venit ca un fulger pentru toată lumea. Artistul abia își revenise după ce infecția cu Covid i-a mai luat din efervescența de care dădea mereu dovadă atunci când le cânta oamenilor.

Însă, după o vizită făcută la o clinică din Reșița, una dintre stelele muzicii populare avea să se stingă mult prea devreme.

Constantin Enceanu, decizia după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Chiar dacă îmi va fi foarte greu”

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mîțu Stoian, artistul Constantin Enceanu, a fost devastat la aflarea veștii că prea-bunul său prieten a părăsit această lume. Așa se face că a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta în memoria regretatului artist.

”Mă gândesc să îi fac un cântec, să i-l dedic, chiar dacă îmi va fi foarte greu să îl cânt pentru că îmi aduc aminte, de fiecare dată, de momentele când era pe scenă, cât de bine ne cunoșteam, cât de bine ne înțelegeam. Ne înțelegeam din priviri, din respirație… Când făceam improvizații le făceam de credea lumea că am exersat înainte…”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Fanatik.

Constantin Enceanu: „M-am certat cu Dumnezeu pentru el”

”Când a murit, eram la telefon cu nașul (Doru Gujman, n. re.) care era acolo, la ușă la ATI să aflu cum e… Cât vorbeam cu dânsul la telefon, a ieșit cineva și am auzit când a spus că Petre a murit. Am tras pe dreapta, eram la volan, și am urlat ca un nebun, pe câmp.

Îi spuneam lui Dumnezeu că nu este corect, că nu e drept. `Ce ai făcut, de ce ni l-au luat? Petre nu trebuia să plece`, strigam acolo.

M-am certat cu Dumnezeu pentru el, i-am zis că nu se poate, că nu e corect, că nu e dreptate. Ziceam `Nu ai făcut bine, Doamne, cum să iei un om ca el?`”, a mai dezvăluit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, devastat la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: “Nu-mi doream să particip”

În ziua înmormântării lui Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu spunea care este cel mai mare regret al lui, după ce i-a murit prietenul lui bun.

“Foarte greu, foarte greu, dragilor. Nu-mi doream să particip la astfel de evenimente, nu prea mi-au placut astfel de evenimente, chiar daca am participat, am facut-o discret si m-am retras pentru ca nu-mi plac… astăzi voi fi alături de Petre până când o să arunce țărâna pe el.

Mă gândeam ce o să fie de acum înainte, deocamdată nu ne dăm seama. Suntem încă bulversați, dar deocamdată îl știm lângă noi și tot îl aștept să vină. Nu se poate. Aștept să mă sune, să mă întrebe… ” , a mărturisit Constantin Enceanu, devastat de pierderea suferită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: