Redactia.ro
Home » Știri » Dezamăgit de dezinteresul autorităților, un bărbat a asfaltat drumul de unul singur. Ce a folosit pentru a umple gropile

Dezamăgit de dezinteresul autorităților, un bărbat a asfaltat drumul de unul singur. Ce a folosit pentru a umple gropile

domnul groapa

Povestea unui britanic, sătul de lipsa de reacție a autorităților, a ajuns să fie virală în mediul online. Bărbatul a decis să asflateze singur drumul după ce autoritățile i-au ignorat nemulțumirile luni întregi. Iată detaliile!

Dezamăgit de dezinteresul autorităților, un bărbat a asfaltat drumul de unul singur

Dezamăgit de dezinteresul autorităților locale responsabile de asfaltarea străzilor din cartierul său, un bărbat a luat o decizie neconvențională: să se ocupe singur de problema respectivă.

Din cauza lipsei de acțiune din partea autorităților pentru asfaltarea străzilor din cartierul său, un bărbat a luat o decizie neobișnuită și anume să repare gropile din străzi singur. Dar în loc să folosească materiale de construcție adecvate, a ales să umple gropile cu tăiței. În speranța că autoritățile vor lua măsuri pentru a astupa gropile din cartierul său, Mark Morell, cunoscut și ca „Domnul Groapă” pe rețelele de socializare, a hotărât să umple aceste gropi cu tăiței.

Bărbatul a folosit tăiței pentru a asflata drumul, în semn de protest

Mark Morell s-a asociat cu un renumit producător de tăiței instant și a încurajat comunitatea să se alăture efortului său de umplere a gropilor din cartier, folosind acest produs. Formei sale de protest s-au alăturat zeci de cetățeni deranjați de problema care persista de luni întregi. „Din moment ce #NothingFillsAHoleLikePotNoodle, cu cine să fac echipă mai bine pentru a evidenția starea ridicolă a drumurilor din Marea Britanie decât cu @potnoodle”, a scris „Domnul Groapă” pe contul personal de Twitter.

Gropile îi înnebunesc pe participanții la trafic și pe mine mai mult decât pe majoritatea. Criza gropilor din Marea Britanie este o problemă din ce în ce mai serioasă și este ceva pentru care protestez de mai bine de zece ani. În această perioadă a trebuit să mă folosesc de tăiței și cascadorii pentru a evidenția cât de rele sunt gropile, de la rațe de plastic care plutesc în gropi pline de apă, prăjituri aniversare, undițe de pescuit și modele de submarine”, a declarat bărbatul pentru o publicație britanică, după ce gestul său a atras atenția presei din Regatul Unit.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini