Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri la 5 ani de la moartea Denisei. Iată cum îi apare în vis tatălui ei

Dezvăluiri la 5 ani de la moartea Denisei. Iată cum îi apare în vis tatălui ei

GALERIE FOTO (2)

Denisa Răducu na dintre cele mai iubite interprete de manele din România s-a stins în urmă cu 5 ani. Tatăl acesteia face dezvăluiri incredibil de tragice despre pierderea enormă pe care a trăit-o în tot acest timp. Iată toate detaliile!

Tatăl Denisei, mărturisiri tragice

Tatăl Denisei povestește faptul că fiica ei a fost dat uitării cu trecerea timpului. Acesta este încă marcat de tragicul eveniment și mărturisește cu visează foarte des.

„Este foarte greu prin ce trec acum! Am rămas cu necazul și cu suferința. Denisa a fost uitată de lume, așa este în viață! Tot timpul apare ceva nou! O mai visez uneori și atunci când o visez, o visez mică, sprintenă și voioasă, o copilă cam la unsprezece ani. Nu mi-a transmis niciodată vreun mesaj prin vis, dar pentru mine este suficient că îmi apare.”, a declarat Emilian Răducu, pentru Click!.

Sursa foto: Click!

Tatăl Denisei, situație materială

Emilian Răducu a mărturisit că trăiește din agricultruă. Acesta nu pune preț pe bani, cât pune pe sănătate:

„Acum mă ocup de culesul porumbului, au apărut și roșiile. Mă descurc cu banii, nu mă plâng, sunt angajat. Nu suntem oameni care să avem bogații, case nu știu de care, dar ne descurcăm. Importantă este sănătatea și vorba bună în familie. Astea sunt cele mai importante lucruri”, a mai spus acesta pentru aceeași sursă.

Denisa a lăsat în urma sa o avere considerabilă, o casă în comuna Ștefănești, un apartament în București, dar și o mașină de lux, plus venituri din drepturile de autor. Tatăl cântăreței a povestit că aceste bunuri au creat discordie în familia lor;

„Nu știu ce o să se întâmple cu acel proces. A sunat fata mea să întrebe avocații și i-au zis să avem răbdare că se strâng probe. Adelina moștenește tot de la Denisa: apartamentul și casa pe care o făcea la țară (n.r – comuna Ștefănești). Acum casa a fost terminată prin exterior. Mai trebuie interiorul făcut, dar mai stăm pentru că ne trebuie bani”, a concluzionat Emilian Răducu, pentru aceeași sursă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: