Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluirile șocante ale Elenei Marin despre Zanni. „Vorbeau despre cum m-ar arunca în foc”

Dezvăluirile șocante ale Elenei Marin despre Zanni. „Vorbeau despre cum m-ar arunca în foc”

Competiția Survivor România s-a încheiat, Zanni fiind marele câștigător. Abia acum Elena Marin a făcut dezvăluiri șocante despre ce se petrecerea în cadrul showului.

Elena Marin, momentele neplăcute de la Survivor

Elena Marin a făcut dezvăluiri despre desfășurarea showului și despre relaționarea cu colegii și coechipierii, care nu era una tocmai buna. Vedeta a povestit că adesea majoritatea erau luați peste picior sau erau criticați în funcție de aspectul fizic pe care îl aveau. Elena Marin a afirmat chiar și faptul că ar fi auzit discuții cum că unii colegi de emisiune ar fi vrut să o arunce în foc.

Acolo e foarte greu, exact cum povesteam mai devreme că veneam acasă la Andrei (n.r. iubitul ei) si plângeam, imaginați-vă ce era acolo când erai jignită, se luau de fizicul tău. Sunt lucruri care nu s-au dat, probabil nu a fost timp, se întâmplau și seara, când ne puneam să dormim. Vorbeau despre cum ar mânca colivă de pe urma mea, cum mi-ar bate un cui în piept, cum m-ar arunca în foc să mă stafidesc ca o stafidă.„, a spus Elena Marin.

Elena Marina vorbit și despre relaționarea pe care o are și avut-o pe parcursul emisiunii cu Zannidache. Șatena a povestit că a încercat pe final de emisiune să se apropie de Zanni, dar a constantat că este un lucru greșit, cu toate că i-ar fi plăcut să rămână cu toată lumea în relații amiabile.

Eram pe final de competiție și am crezut că lăsăm fiecare de la noi și ne apropiem. Când încercam să fac un pas și să mă apropii, mi-am dat seama că era greșit.Niciodată nu am înțeles interesul. Și când am ieșit din competiție am spus că mi-ar plăcea să rămân prietenă cu Zanni. Poate prieteni e mult spus, dar să ne salutăm când ne vedem.„, a mai dezvăluit Elena Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: