Redactia.ro
Home » TV » Diagnostic crunt pentru Jack Nicholson! Starul de la Hollywood nu-și mai poate aminti replicile: “Toți sunt îngrijorați”

Diagnostic crunt pentru Jack Nicholson! Starul de la Hollywood nu-și mai poate aminti replicile: “Toți sunt îngrijorați”

Jack Nicholson a fost nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor din cauza unui diagnostic crunt. Așa se face că acum marele actor își duce bătrânețea la conacul său din Beverly Hills, California. Toți cei apropiați și fanii actorului sunt îngrijorați că starul din Batman ar suferi cumplit.

Un diagnostic crunt l-a forțat pe Jack Nicholson să se retragă din lumina reflectoarelor încă din 2018, potrivit presei internaționale. Problema de sănătate i-a pus în pericol până și cariera starului de la Hollywood.

Diagnostic crunt pentru Jack Nicholson

La cei 84 de ani, împliniți în aprilie 2021, Jack Nicholson a mai fost rareori văzut în public. Așa au devenit tot mai vocale zvonurile că starea de sănătate a actorului nu ar fi chiar bună.

”Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile care i-au fost cerute”, au dezvăluit surse apropiate actorului de la Hollywood, potrivit okmagazine.com.

Jack Nicholson, cel mai nominalizat actor din istoria premiilor Oscar, a ajuns acum să trăiască ajutat de copiii săi, Lorena şi Ray, care sunt văzuţi adesea acasă la celebrul actor.

”Comunitatea Mulholland Drive este destul de strânsă şi toţi sunt îngrijoraţi de starea lui. Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut ”, a povestit o persoană apropiată de cercul superstarului de la Hollywood.

”Este într-adevăr trist să vezi un actor atât de talentat, precum Jack, sfârşind în acest mod”, a mai dezvăluit sursa.

Jack Nicholson s-a retras în urmă cu câțiva ani deoarece se spune că suferă de Altzheimer, însă nu a confirmat, dar nici infirmat niciodată aceste zvonuri. Colegii de platou au amintit însă că are probleme cu memoria.

Averea lui Jack Nicholson, cel mai nominalizat actor

Averea lui Jack Nicholson a fost estimată la peste 400 de milioane de dolari. Actorul din Batman este colecționar de artă contemporană. Colecția lui a fost cotată la o valoare de peste 100 de milioane de dolari.

Multă vreme, Jack Nicholson a refuzat să acorde interviuri pentru TV, cu excepția unor apariții în conferințe de presă. În ultimii ani, ocazional a vorbit atunci când a fost abordat de reporteri. Nicholson a mai apărut într-un talk show televizat din 1971.

Jack Nicholson a adunat 12 nominalizări la Oscar, mai exact 8 pentru cel mai bun actor în rol principal și 4 pentru rolurile secundare, iar acest fapt i-a adus titlu de cel mai nominalizat actor din istorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini