Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Dialogul emoționant dintre o bunică și nepoata ei: „Bunicul tău m-a cerut în căsătorie oferindu-mi o caramea”. Iată continuarea!

Dialogul emoționant dintre o bunică și nepoata ei: „Bunicul tău m-a cerut în căsătorie oferindu-mi o caramea”. Iată continuarea!

Pe internet s-a viralizat povestea de viață a unui cuplu extrem de longeviv. Nepoata unei femei a hotărât să împărtășească o lecție de viață pe care bunica sa i-a insuflat-o. Iată cât de emoționant este dialogul dintre cele două, postat în mediul online!

Dialogul emoționant dintre o bunică și nepoata ei: „Ehh, alte timpuri bunico”

O bunică și nepoata sa au discutat despre povestea de viață a femeii și cum a fost aceasta cerută în căsătorie cu o caramea:

Bunica: -Bunicul tău m-a cerut în căsătorie oferindu-mi o caramea.Nu aveam nimic, dar în genunchi îmi spune „Nu am nimic, doar o caramea…dar dacă vrei putem construi totul împreună”.
Nepoata: -Și tu?
Bunica: -Am deschis carameaua, am împărțit-o în doua și am mâncat-o. Din acel moment am împărțit totul.Am căzut, ne-am ridicat și am construit împreună. Totul împreună. Am avut momente grele, de oboseala, dar am rămas mereu uniți.
Nepoata: -Ehh, alte timpuri bunico!”

Bunica: „Timpul nu schimba modul în care se iubesc oamenii”

Bunica a concluzionat cu un sfat de viață, explicându-i nepoatei sale importanța de a ne bucura de lucruri mici, fără valoare, dar cu o mare însemnătate:

„Timpul nu schimba modul în care se iubesc oamenii. Ceea ce s-a schimbat, e ca nu mai aveți exemple de urmat. Azi va e teama de orice. Nu va căsătoriți de teama ca nu veți reuși împreună. Când va certați, va despărțiti în speranța că veți găsi pe altul mai bun. Cautați mereu perfecțiunea,ca și când ar exista cu adevărat. Va lipsește perceperea realității,a fericirii în lucruri mărunte.
Faceți demonstrații extravagante, inele de mii de euro,nunti costoase… ca mai apoi sa pierdeți toate momentele astea.
Asta e tot ce va lipsește. Curajul sa trăiți viata și iubirea asa cum e, și nu cum v-o imaginați voi.
O caramea și 50 de ani împreună !”, a sfătuit-o bunica pe nepoata ei. 

Sursa foto: Facebook – Sarata
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: