Redactia.ro
Home » Monden » Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru noul proiect de la Kanal D: „Când m-au sunat din echipa de producție…”

Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru noul proiect de la Kanal D: „Când m-au sunat din echipa de producție…”

Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru serialul Strada Speranței: „Când m-au sunat din echipa de producție…”

Diana Dumitrescu a revenit într-un proiect surprinzător și neașteptat! Aceasta, a primit un rol în serialul de la Kanal D, „Strada Speranței”. Totuși, pentru a putea juca personalul respectiv, a ftrebuit să slăbească 10 kilograme.

Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru serialul „Strada Speranței”

„Am filmat pilotul acum câțiva ani. Eram în Grecia când m-au sunat din echipa de producție să îmi spună că sunt pe lista scurtă pentru acest serial.

Ca să fiu în forma în care eram la filmarea pilotului am slăbit 10 kilograme. Personajul meu este o femeie drăguță, simpatică care vorbește cum vrea ea, face ce vrea ea. Este o persoană plină de resurse și, dacă nu le are, le găsește, în general în bărbați și în portofelele lor. E o femeie cinstită și corectă doar atunci când crede ea că ar trebui să fie. Ceea ce se întâmplă foarte rar„, a spus Diana Dumitrescu, potrivit Ego.ro

Întrebată ce fel de roluri îi plac, Diana Dumitrescu a spus că înainte prefera rolurile negative, însă acum simte că orice personaj este ofertant.

„Am primit această întrebare de multe ori de-a lungul anilor…Pe vremea când jucam în telenovele spuneam că personajul negativ este mai ofertant. Acum mi se pare că orice rol este ofertant, dacă știi să-l faci cum trebuie și ai adunat suficientă experiență poți intra în pielea oricărui personaj. Important este să transmiți ceea ce dorește regizorul să transmiți. Îmi place orice fel de rol, fiecare rol vine cu provocările lui, mai ales dacă știi să-l îmbrățișezi cu totul, indiferent dacă este unul principal sau secundar, pozitiv sau negativ. Am înțeles mai târziu că cel mai important este să te bucuri de el. Am învățat și de la colegii de platou„, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Cum a decis să meargă la actorie

În închidere Diana a recunoscut că nu ea a ales cariera de actriță, ci mama ei a împins-o de la spate. După primele castinguri pe care le-a avut, artista a început să primească roluri, devenind fluent după ceva timp.

„A venit actoria cu totul peste mine. Nu am vrut și nu mi-am imaginat niciodată că voi deveni actriță. Mama a insistat să dau la actorie. Am fost la un casting și de acolo a început să se întâmple lucrurile în direcția asta, rolurile au venit unul după altul. Dar nu mi-am propus asta…„, a încheiat Diana Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: