Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa lui Mihai Gâdea: ”Să mă ameninți că îmi tai microfonul este o încălcare flagrantă”

Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa lui Mihai Gâdea: ”Să mă ameninți că îmi tai microfonul este o încălcare flagrantă”

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în platoul lui Mihai Gâdea! Senatoarea a părăsit imediat platoul

Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa lui Mihai Gâdea. Senatoarea AUR a venit cu o explicație pe facebook, după ce a avut un schimb de replici tăioase cu jurnalistul Mihai Gâdea, invitată fiind într-o emisiune de luni, a acestuia. 

Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa lui Mihai Gâdea: ”Să mă ameninți că îmi tai microfonul este o încălcare flagrantă”

Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa lui Mihai Gâdea. Senatoarea AUR este implicată într-un nou scandal pe tema coronavirusului, dar de data aceasta cu jurnalistul Antena 3, Mihai Gâdea. Ea îl acuză pe rețelele de socializare că nu a lăsat-o să vorbească, în emisiunea de luni a acestuia și că i-a tăiat microfonul. Drept urmare, a ales să părăsească platoul, fără să anunțe, a explicat Diana Șoșoacă, informează playtech.ro.

„MULŢUMESC PENTRU ADEVAR!EU AM PLECAT FARA SA II ANUNT!LIBERTATEA DE EXPRIMARE ESTE GARANTATA! SA MA AMENINTI CA IMI TAI MICROFONUL DOAR PT CA POSTUL NU ITI PERMITE SA SPUI SI PARTEA DE ADEVAR CARE NU ITI CONVINE, ESTE O INCALCARE FLAGRANTA A DISPOZIŢIILOR CONSTITUŢIONALE! A OPRI ADEVARUL, DICTATORIAL, NU ARE LEGATURA CU DEMOCRAŢIA!”, a scris senatoarea pe platforma de socializare.

Ce  s-a întâmplat la Antena 3

Luni, Diana Șoșoacă a fost invitată la Sinteza Zilei și i s-a atras atenția de Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii, să nu îi mai întrerupă pe ceilalți invitați. Diana Șoșoacă voia să afle un răspuns la una dintre întrebările sale, anume cazurile de gripă, pe lângă cele de coronavirus. Redăm mai jos dialogul integral.

”Mihai Gâdea: Doamna avocat, doamna senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceţi?
Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa să pun nişte întrebări. Eu nu ştiu unde-i gripa…Pe mine chiar mă interesează.
Mihai Gâdea: Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Doamnă, mă ascultaţi puţin?…E foarte…uşor neplăcut, ca să zic aşa, nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta. În momentul în care interveniţi peste absolut oricine care vorbeşte e o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.
Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea, eu cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat eu doresc să aflu răspunsurile la nişte întrebări. Aş dori să ştiu şi eu unde este gripa.
Mihai Gâdea: Doamna Şoşoacă, am să vă rog de acum înainte să nu mai interveniţi peste invitaţi. Aşa se poartă un dialog civilizat. Hai să vorbesc şi eu aşa ca dumneavoastră.
Diana Şoşoacă: Exact, vorbiţi cum consideraţi! Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări. Vreau să aflu ce-i cu gripa.
Mihai Gâdea: În momentul în care sunteţi într-un dialog public trebuie să respectaţi dialogul. Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul să ştiţi că vă opresc microfonul.
Diana Şoşoacă: Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectaţi pe noi. Nicio problemă. Este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi unde oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional.
Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi! Sunteţi abuzată masiv.
Diana Şoşoacă: Da, să ştiţi, sunt abuzată psiho-emoţional, tocmai de aceea am închis televizoarele.
Mihai Gâdea: Psihologic spuneţi?
Diana Şoşoacă: Da, psihologic vorbind”, a fost dialogul acid dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: