Redactia.ro
Home » Știri » Diana Şoşoacă atacă părinții din România: „De ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri”

Diana Şoşoacă atacă părinții din România: „De ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri”

Diana Şoşoacă atacă părinții din România: „De ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri”

Diana Şoşoacă a făcut declarații extrem de dure și a spus, printre altele, că „băieţii au ţâţe” din cauza „porcăriilor din hypermarketuri” cumpărate de părinții lor. „Porcării” care îi și „omoară”. Iată detalii.

Diana Şoşoacă atacă părinții din România: „De ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri”

Diana Şoşoacă a avut o convorbire online cu Luis Lazarus, unde a făcut un atac asupra anumitor părinți din România.

„Ce căutaţi, bă, în hypermarketuri, să vă nenorociţi propria naţie? Să vă omorâţi copiii? Vă întrebaţi de ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarket. (n.r. Luis Lazarus intervine şi precizează că de la puii injectaţi)”.

Diana Șoșoacă este de părere că e mai bine ca românii să cumpere de la țărani produse.

„Duceţi-vă la ţară şi puneţi oamenii să vă vândă, efectiv, de la ei. Nu există, deci întotdeauna, de când mă ştiu, am cumpărat de la ţărani. Pe unde mă duceam, îi identificam pe lângă Bucureşti şi mă duceam şi cumpăram de la ei. Întotdeauna, de două ori pe an, cumpăr un viţel. Jumătate îl păstrez pentru familia mea, jumătate îl donez. Întotdeauna, am ţăranii mei. Şi soacră-mea acuma creşte foarte multe păsări, cât o mai ţine Dumnezeu, să-i dea sănătate. Raţă, curcă, găină, pui, tot ce vrei, eu am în curte!”, a spus Diana Șoșoacă.

@luis_lazarus #fy #5pasidebine #dianasosoaca #luislazarus #foryou #viral_video #romania #tiktokviral #video #video #blackout #senator #jurnalist ♬ original sound – Luis_Lazarus

Diana Şoşoacă atacă părinții din România: „De ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri”
Foto: TikTok / Luis Lazarus (capturi video)

Diana Șoșoacă e femeia dorită de „toți bărbații”. Cel puțin, așa spune ea

Născută în București, în vârstă de 46 de ani, Șoșoacă este de profesie avocat. Ea a declarat că toți bărbații și-ar dori o soție ca ea și a prezentat și motivele pentru care s-ar întâmpla asta. Senatoarea a vorbit la un post TV despre viața personală și așa s-a aflat care este relația dintre ea și soțul ei, printre altele. Iată ce alte mărturisiri a mai făcut aceasta.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă”, a spus Diana Șoșoacă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: