Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, furată în Parlament? A rămas fără geantă, pe cine bănuiește senatoarea

Diana Șoșoacă, furată în Parlament? A rămas fără geantă, pe cine bănuiește senatoarea

Încă o lovitură pentru Diana Șoșoacă! Senatoarea spune că a rămas fără geantă în Parlamentul României! Ce obiecte avea în ea, dar și de ce nu a sunat imediat la 112.

Geanta Dianei Șoșoacă a dispărut în Parlamentul României. Senatoarea susține că în ea avea mai multe obiecte importante, printre care tableta și laptopul de demnitar, lucruri care oferă acces la activitatea parlamentară.

Diana Șoșoacă, furată în Parlament? A rămas fără geantă

Diana Șoșoacă afirmă că totul s-a întâmplat chiar în Parlament, în timp ce dădea un interviu unei agenții de presă.

Cu toate acestea, senatoarea nu a sunat la 112. Iată motivul.

”Nu se face așa. Se anunță mai întâi STS-ul, se anunță Parlamentul, se anunță SPP-ul. E o procedură specială. Sunt demnitar al statului român, nu mă duc la poliție, eu anunț, pentru că sunt cu secrete de stat. Se ocupă SPP-ul și STS-ul. E o altă procedură”, a explicat Diana Șoșoacă jurnaliștilor.

Prima ipoteză luată în calcul este că cineva a confundat geanta lui Șoșoacă și a luat-o crezând că e cea personală. Este foarte posibil, căci toate gențile parlamentarilor arată la fel.

Dar senatoarea nu se ferește să vorbească și despre un posibil furt genții sale.

”Se aduce acum o echipă specială la Parlament, pentru a depune plângere. Este o echipă operațională, solicitată special. E, totuși, furt din …”

Șoșoacă, geantă furată în Parlament? Pe cine bănuiește senatoarea

În geanta lui Șoșoacă s-ar afla, printre altele, tableta și laptopul, primite de la Parlament, care conțin coduri de acces la diferite instituții.

Diana Șoșoacă este convinsă că geanta i-a fost furată.

Diana Șoșoacă: ”Tableta STS conține inclusiv accesul la Senat, la Parlament, la ședințele comune, al vot, la listele de vot, la inițiative legislative și așa mai departe. Te poți loga în tot sistemul de stat de pe el. Poți suna la echipele speciale SPP, STS și așa mai departe. Asta este tableta. În ceea ce privește laptopul, al Parlamentului, de demnitar, care, nornal, este urmărit de ei, acolo aveam inițiative legislative în lucru. Să vă spun că una pe care o aveam era despre răspundrea magistraților. Interesant. Și se știa de acest lucru. Este o lucrare de amploare, lucrez la ea de vreo 4 luni de zile.”

Întrebată dacă bănuiește pe cineva, Diana Șoșoacă are o bănuială.

”Da. Serviciile Secrete. Mie mi se pare totul cusut cu ață albă, inclusiv această încercare de denigrare a mea, prin intermediul unor așa-ziși jurnaliști internaționali.”, a răspuns Diana Șoșoacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: